Rode trip till staden :)

2011-09-19 @ 22:03:40
Tjja, Tja! Idag har jag Linn och Sandra haft studie dag och vart på stan och köpt lite kläder och annat. Vi satt och vänta på bussen i en hel timme kan ni fatta en hel timme (för någon kolla fel på tiden säger inga namn, Linn) Men det vart värt allt väntande jag blev super nöjd gissar på att Linn och Sandra blev de me. Eller jag vet att dom vart nöjjda :)
Bilder på vad (iaf)  jag har köpt kommer nog i veckan. ;)


Luverna som vi har på oss hittar ni på indiska för 150kr.
Vi skulle nog ha köpt dom men vi hade inte mycket pengar kvar då. Men nästa gång så kommer dom till höra oss! >:D  (mohaha).



Kommentarer
Postat av: Emmy Asklöf

Nu är Dagens Blogg avgjord, kika in och se om du vann! Om inte, ny chans i samma inlägg!

http://emmyasklof.blogg.se/2011/september/dagens-blogg-2.html

Kram

2011-09-20 @ 15:30:36
URL: http://emmyasklof.blogg.se/
Postat av: isabella

Hej! :D Jag har just nu en tävling på min blogg där du har chansen att vinna ett fransserum som förlänger ögonfransarna! Om du vill vara med och tävla.. tryck bara här ---> http://iisabellaeriksson.blogg.se/2011/september/tavling-eyelash-serum.html#comment & följ dom enkla reglerna! Kram!

2011-09-20 @ 15:50:46
URL: http://iisabellaeriksson.blogg.se/
Postat av: Alice - Bilderbyalice

Vinnaren i min tävling där man kunde vinna valfritt smycke är nu utlottad. var det du som van? vinnaren finns nu på bloggen, direkt länk: http://bilderbyalice.se/2011/september/vinnaren-i-smyckes-tavlingen.html#comment

2011-09-20 @ 20:03:58
URL: http://bilderbyalice.se

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Vi är då 4 tjejer på en blogg. Vi är 14 år, vi bor i utkanten av Södertälje och för det mesta spelar vi fotboll på våran fritid! Våra namn är Alice, Linn, Frida och Sandra, vi har vart kompisar sedan dagis. Om ni undrar varför Linn och Sandra är så lika så är det för att dom är enäggstvillingar !

I bloggen brukar vi dela upp veckorna så att alla inte bloggar samtidigt, om du vill se vem/vilka som kommer att blogg klicka då på texten nedanför ♥












Image and video hosting by TinyPic