Film time.

2012-08-05 @ 11:42:26
God Morgon :)
Har ni sovit gott?
Det har jag!
I förr går såg Linn och jag på lite film men glömde att skriva om dem, så passar på nu!

Först såg vi John Carter som var en riktigt braig film! Spännande Fantasy Action, riktigt braiig!
Huvud skådespelaren var inte mega snygg, men eftersom handligen var så braiig så gjorde det ingenting!
Var värsta gulliga mosterhunden med :33 AWW SÅ SÖT. <3
Filmen handlar  hur inbördeskrigsvetranen John Carter blir skickad till Barsoom (Mars) där han upptäcker en grönskande, annorlunda planet vars invånare är 3.5 meter långa gröna barbarer. Han blir tillfångatagen av dessa varelser, men flyr, och träffar då Dejah Thoris, prinsessan av Helium.
Mke bra film tipsar starkt om!
 
Andra filmen vi såg var Tron Legacy handlar om Flynns son Sam (Garrett Hedlund), som svarar på ett meddelande från hans sedan länge försvunna far och transporteras in i en virtuell verklighet som kallas Grid, där Sam, hans far, och algoritmen Quorra (Olivia Wilde) stoppa illvilliga programmet CLU från att invadera den mänskliga världen.
Gud Garrett Hedlund är en super snygging vilket gjorde filmen bättre! Handligen var ganska lam , men filmen är verkligen värd att se!

Kommentarer
Postat av: Felicia

Jag vill se hur ditt och Linns hår blev när ni klippte er!

2012-08-06 @ 13:48:55
URL: http://felleflisen.blogg.se

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Vi är då 4 tjejer på en blogg. Vi är 14 år, vi bor i utkanten av Södertälje och för det mesta spelar vi fotboll på våran fritid! Våra namn är Alice, Linn, Frida och Sandra, vi har vart kompisar sedan dagis. Om ni undrar varför Linn och Sandra är så lika så är det för att dom är enäggstvillingar !

I bloggen brukar vi dela upp veckorna så att alla inte bloggar samtidigt, om du vill se vem/vilka som kommer att blogg klicka då på texten nedanför ♥












Image and video hosting by TinyPic