Mariekex, whooopie!

2012-05-29 @ 21:43:47
Ni vet när man verkligen längtar efter något? Vi tar som ett exempel, du kommer hem från träningen det ända du har i huvudet är att du ska äta den dära as goda rultårtan som ligger i kylskåpet, meeen du måste duscha först. Du har äntligen duschat färdigt den jobbiga duchen du går för att hämta din älskling i kylen, du kommer ner och din far säger till dig "DET FINS INGEN TÅRTA KVAR, DET ÄR NÅGON SOM HAR ÄTIT UPP DEN OCH DET ÄR INTE JAG ELLER DIN MOR" Då har du en bror som har ätit upp ALLT, inte halva, inte en bit och inte lämnat kvar lite så äns stackars syster också kan bli fet å  glad? Nejman asså de e chill. NEJ. NEJ. JAAG FÅR VÄL NÖJA MIG MED MARIEKEX, TUMMEN UPP! Ska man behöva såtta häng lås på maten?



Kommentarer
Postat av: Carro - en emo/scene bloggerska

Bilden är så sann på så många vis :) Okej om jag lånar den? :) Kramisar Carro

2012-05-29 @ 23:31:48
URL: http://quiethell.myshowroom.se/

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Vi är då 4 tjejer på en blogg. Vi är 14 år, vi bor i utkanten av Södertälje och för det mesta spelar vi fotboll på våran fritid! Våra namn är Alice, Linn, Frida och Sandra, vi har vart kompisar sedan dagis. Om ni undrar varför Linn och Sandra är så lika så är det för att dom är enäggstvillingar !

I bloggen brukar vi dela upp veckorna så att alla inte bloggar samtidigt, om du vill se vem/vilka som kommer att blogg klicka då på texten nedanför ♥












Image and video hosting by TinyPic