BLOGG.SE WHAT HAPPIN'IN?

2012-11-21 @ 17:57:45
HEY Tjejor och pojkar. 
HAR NI SÄTT VAD SOM HÄNT? Blogg.se ser annorlunda ut! Fast på ett mycket bra vis! >:) Kul när dom ändrar lite saker då och då! Fick genast mer blogglust... Har haft lite dåligt om det på senaste tiden.
Aja, nu ska jag göra mitt bästa!!
Försöka lägga ner så mycket tid jag kan och verkligen kämpa med skola, fotboll och bloggningen. KÄNNS SOM ALLT ÄR SÅ MYCKE, meeen det löser sig! 

Har förövrigt gjort smör, franska & svenska idag. Bra,bra,bra. Smöret var kletigt och resten var skoligt. Nu ska jag snart på fotboll! Bjuder på en bild på mig och finaste gill. Om du gill ser det här, hoppas att det är okej att du är med på bild ^^ <3 
//Linn

Kommentarer

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Vi är då 4 tjejer på en blogg. Vi är 14 år, vi bor i utkanten av Södertälje och för det mesta spelar vi fotboll på våran fritid! Våra namn är Alice, Linn, Frida och Sandra, vi har vart kompisar sedan dagis. Om ni undrar varför Linn och Sandra är så lika så är det för att dom är enäggstvillingar !

I bloggen brukar vi dela upp veckorna så att alla inte bloggar samtidigt, om du vill se vem/vilka som kommer att blogg klicka då på texten nedanför ♥
Image and video hosting by TinyPic