Kommer inte ha några kompisar kvar efter detta inlägg.

2012-11-17 @ 00:37:49

Den första bilden kommer ifrån en ökänd dag där vi en del bilder på oss själva och inser nu att det var en skandal och att det kommer inte att hända igen. Bilden är inte ens ett år gammal den var tagen i mars 2012, tack gud och jesus att man förändras. 
 
Andra bilden är bara några veckor gamla den var tagen när vi tog bilder till headern. Vi älskar Sandra för utan henne hade aldrig de här bilderna ha funnits!

//Alice

Kommentarer
Postat av: juliaa :3

helllööööööööjj, hade ni varit intresserade av ett länkbyte? hade varit så mega najs :))))))))
(har typ 40,60,70 läsisar per dag c:)

Svar: Tyvär vi gör inte länkbyte, men vi skulle kunna kompromissa lite. Jag kan länka din blogg i slutet av ett inlägg. Typ "kolla gärna in denna blogg http://juliajohannesson.blogspot.se/." Skulle de vara okej ?
kram :)
Frida, Alice, Linn och Sandra :D

2012-11-17 @ 23:30:32
URL: http://juliajohannesson.blogspot.se

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Vi är då 4 tjejer på en blogg. Vi är 14 år, vi bor i utkanten av Södertälje och för det mesta spelar vi fotboll på våran fritid! Våra namn är Alice, Linn, Frida och Sandra, vi har vart kompisar sedan dagis. Om ni undrar varför Linn och Sandra är så lika så är det för att dom är enäggstvillingar !

I bloggen brukar vi dela upp veckorna så att alla inte bloggar samtidigt, om du vill se vem/vilka som kommer att blogg klicka då på texten nedanför ♥
Image and video hosting by TinyPic