Words Man

2012-10-24 @ 16:36:21
Känns lite upprepigt och fake när man väl skriver det om och om igen men ni måste förstå att det känns riktigt illa i själen när det blir som du blir.
FÖRLÅT FÖR DÅLIG UPPDATERING!
Vet att våran uppdatering på Blandveckor inte är den bästa och det är väll lite (om man ska vara helt ärlig nu) för att vi litar på varandra och tror att någon annan bloggar.
 
Kan vara lite jobbigt men vi älskar ju att vara fyra på en blogg så det får vi stå ut med!
Att ha en blogg med tre andra personer är bland det bästa som finns och är nu endel av våran vardag, varje dag tänker vi på bloggen , försöker komma på fler och mer spännande idéer, dock kommer idéerna inte riktigt "ända ut" och många av våra ideer är ännu inte i "hjulet".
Detta är absolut något vi vill förbättra men ni måste förstå (vilken vi tror att ni också gör!) att vi har lite mycket att göra och att ibland blir det bloggtorka för två av oss, ibland för fyra.

Tror att både ni blogg läsare och vi bloggare kommer få en helt sinnessjukt bra start när den nya designen kommer upp! 
Har fått många kommentarer av folk som längtar precis lika mycket som vi gör och det gör oss sjuuukt glada :D
Ni är bäst och det är ni som får oss att vilja hålla på med det här! TACK DEJ.

 
Syns inte videon? Klicka HÄR

Kommentarer

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Vi är då 4 tjejer på en blogg. Vi är 14 år, vi bor i utkanten av Södertälje och för det mesta spelar vi fotboll på våran fritid! Våra namn är Alice, Linn, Frida och Sandra, vi har vart kompisar sedan dagis. Om ni undrar varför Linn och Sandra är så lika så är det för att dom är enäggstvillingar !

I bloggen brukar vi dela upp veckorna så att alla inte bloggar samtidigt, om du vill se vem/vilka som kommer att blogg klicka då på texten nedanför ♥












Image and video hosting by TinyPic