Fredagsmys

2012-11-30 @ 22:57:20
// Frida

Mylovebaket

2012-11-30 @ 16:53:04
 Har fått värsta bästa tipset från en polare! 
Tipset är Mylovebasket som är en sida där man kan gilla kläder, göra fina kollage, och det alldra bästa med det. Alla kan se vad man gillar!
Så nu kan ni alltså få eran chans att se precis vilka kläder som Jag & Linn tycker är alldra finast!
Här har ni Min  lovebasket och här är Linns.
Tyvärr har varken Frida eller Alice införskaffat detta ännu, vi får tjata lite mer... hehe

Här är några av mina senaste Kollage jag satt ihop! På min lovebasket kan ni hitta dem men också vart kläderna kommer från och kostar m.m. !
Varnar att detta är kläder jag i valiga fall inte köper, eftersom många av dem är från kända märken som är lite (MYCKE) dyrare!
Femenine
 
 //Sandra

Känns som om världen snurrar i bra takt!

2012-11-30 @ 15:43:32
Hejsan!
Idag är jag på ett så löjligt bra humör! Vet inte riktigt vad det är med mig? Brukar vara glad men aldrig såhär glad!? Kändes som om jag kunde springa fram i glädjerus och krama varenda människa på bussen! 
Tror att det kan bero på att det är så ljust och fint ute. Det är snö på marken. IHIII <3

PUSS //Sandra 
 

Jag är trött, jag ska sova. Nu.

2012-11-29 @ 21:01:00
 

Min hjärna fungerar inte riktigt, Zelda skulle se trött ut på bilden, men så blev det ju uppenbarligen inte.

Men har bildbevis på att även hon är helt utslagen. Hon är heltossig. 

                
 

Mamsen fixar

2012-11-29 @ 19:41:00
Det kanske är någon som redan vet, men för er som inte vet kan jag ta och berätta att Linns och min kära moder jobbar ganska mycket med utbildning och i hennes jobb får hon också vara med och hjälpa till på world aids day i kulturhuset varje år! ( En dag som tillägnas de som är Aids smittade)
Har själv aldrig varit där men denhär gången tyckte minsann mamma att Linn och jag också skulle ta oss en titt!
Eftersom Linn och jag tyckte att vi kunde ta lite mer än bara en titt bad vi mamma fråga om de behövde extra arbetskraft , och de gjore de!
Så nu på Lördag kommer Linn och jag springa som smida elefanter mellan raderna i publiken med varsin mick och hoppas att inte trampa på någons fötter eller så!

Ha en himla fin Torsdagskväll PUSS //Sandra

Jag ser ut som en potat.

2012-11-29 @ 06:48:41
Godmorgon!
Är super mega trött idag. Vaknade 5:00 i morse och frös som en isglass. Visade sig att de berodde på att jag bara sov i min filt ocha tt mitt täckte på något magiskt vis bara teckte min högre arm. Puhhh.
Jobbigt jue. Stoppade om mig själv igen och var väckt en halvtimme senare av mamma som sa att det var dags att gå upp.

Så nu sitter jag här och tycker synd om mig själv för att ha sovit lite knackit! 
Hoppas de har på porr lyserna i bussen. Dåe blir jag glad.
Porrlysen är de blå lysen som bussen brukar ha på i bussen när de är mörkt ute och oftast när det är tidigt, vi kallar dem de för våran kompis tyckte det passade bra, så varför inte? ;)
Puss på er, Hoppas ni får en fin och mysig dag // Sandra

Level up ! ♥

2012-11-29 @ 03:58:00
Yesbox, har uppgraderat mig littegranna. Mamma fick helt plötsligt för sig att hon skulle ha en ny mobil, en s3 och då så bestämde jag att jag skulle bli fadder till hennes gamla s2:a. 
 
Feels goodth~ 

Denna har ju oxå en 'framkamera' Vet inte om den har något riktigt namn? 

H   I   M   L   A        N   I   C   E   !

Så nu blire egopic's av bara den S; För har ni prövat att ta bilder på er själva med den
vanliga kameran på mobilen? Det gåår ju inte. Så yes, ni blire att spamma min Instagram.♥
Linn visade mig oxå vad man ska tagga för att se populär ut, men det är hemligt. 

Photoshop lektionen nr1

2012-11-28 @ 21:27:00
 
Hoppas ni förstod på ett ungefär hur jag menade!

Har förövrig jobbat massa idag. Läst. Läst och Läst. Puhhh. Men måste väll bli så ibland med. 
ha det gött //Sandra

Jobbit att vakna idag.

2012-11-27 @ 12:25:00
 
Förstår inte riktgit hur jag ska hinna med allt...
Aja tar en sak i taget, ska i alla fall försöka hinna med att öva franska och träna, de är viktigaste just nu. Om jag ska har tid ska jag även göra tråkiga saker som att  plugga. Ännu mera. 
Det måste väll göras det med men är inte super kul...

Ska nog lägga upp en lektion ikväll på hur man lägger tillsammans två bilder med varandra, om jag hinner det vill säga...
Måste dra iväg på lektion nu, Adjöss så länge!
//Sandra

Ljuset i mörkret

2012-11-26 @ 20:49:28

Stressad från skolarbete och skit, behöver en paus, även fast jag typ inte gör något annat än att pausa. 
Men yes, kom hem från en allmänt jobbig dag, tagit sprutor, man kan nästan tro att jag är drogmissbrukare eller något. Mamma gjorde pizza som jag sedan satt o åt på medans jag spelade. Himla härligt. Det kommer jag göra hela jullovet. Bara typ 20 skoldagar kvar, men vem räknar...
 
Men nej nu, nu måste jag nog göra något produktivt så mitt liv blir lyckat. Puss och kram // Frida

Reigeringsbokentyp

2012-11-26 @ 16:43:29
Hejsan! Tänkte eftersom att jag i förmiddags lovade ut att visa några av de bilder jag har fotat på siståne men som jag framförallt redigerat med den nya boken! Ha i åtanke att jag bara haft boken sen någon dag!

 
 


Skulle vara jätte kul och ni undrade något och då fraågade så kanske jag kan göra er lite klokare på hur jag gjorde!// Sandra
 

Godmorgon!

2012-11-26 @ 08:23:45
Hellusan!
Nu är det Fridan och Min (Sandras) bloggvecka!
Är fett taggad eftersom Linn och jag fick en liten helgpresent från snälla pappa! Vi var nämligen på fotomässa i förrgår och där såljde de ut super många böcker om både foto och redigering, Linn och jag fastnade för en bok med redigeringstips för Photoshop CS6 och vi bestämde att vi skulle köpa den, pappa var väldigt snäll och köpte den åt oss! AHH TACK PAPPA! Verkligen super nöjd!
Den innehåller superbra och många tips + att vi fick ett kort till Moderskeppet där vi kan ta alla kurser gratis i 30 dagar! 
// Sandra
 

FÖRLÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅT

2012-11-25 @ 10:40:45
för att jag inte bloggade igår. Hade så satans fullt upp, tidigt på morgonen vaknade vår familj och åkte till gymnasie mässan. Det var kul. Där gick vi hela förmiddagen och sedan bytte vi hall och gick in på en fotomässa, massor med kamrer och fotografer, där gick vi runt och såg sedan också att det fanns utställningar längre bort i hallen, SÅ HIMLANS FIN BILDER! Några var lite halvpeddo och läskiga men de flesta ar fina! Sedan for vi hem och bytte kläder, klättrade i träd och åt en bit, sedan drog vi på kalas :) Åt världens godaste apelsin fromage. NAMANMAMAN.
 
Köpte även en bok som jag tänkt visa senare. MEN NU MÅSTE JAG PLUGGA. Kommer inte bli topnotch med inlägg idag. Ska spela fotboll hela dagen förutom att plugga som jag verkligen behöver göra. SEEEESSS.
 
Bild från Halloween. Det var skoj.
//Linn

Linn tipsade mig!

2012-11-23 @ 22:06:09
Som rubriken säger så tipsade Linn mig om denna app, jag installera den idag  och jag är typ super kär det finns massor med roliga inställningar och den är typ super snabb även på min mobil och den är typ jäätte seg. Jag tycker att alla borde installera denna app. Hejdå.
 
Jag ska till Uppsala imorgon och på söndag så jag kommer inte kunna uppdatera D:
Så hejdå vi syns om typ 2 veckor !
 
//Alice 

LUSSE BAK NÄSTA >:)

2012-11-23 @ 18:15:58
HEJHEJ!
FÖRLÅT FÖR SENASTE UPPDATERINGEN. Har fortfarande lite svårt med bloginspration... SKA INTE KLAGA NU, för jag har ätit räkmackor och druckit fruktsoda. NAMNANAMN. 
Har haft fredag idag. Haft fult hår. DE LOCKADE SIG JÄTTE FULT, när jag gick till bussen :( Hatar att platta håret när de ändå bara lockar upp sig. IHIU. I-landsproblem. Får komma på någon lösning.
NU SKA JAG BAKA. Lussekatter :3
 
(detta var innan jag plattat håret och satt i hårförlägingarna..) 

//Linn

Abra, kadabra!

2012-11-22 @ 19:34:23
Tjaaaabba! Jag har redigerat den här bilden på Frida ända sen jag kom hem från skolan det är en bild uppgift som vi har vi ska bland annat ta ett porträtt. Linn och Sandra tror jag la upp deras portätt på bloggen ! Bilden är på Frida, håller tummarna att det är okej att jag lägger upp bilderna. Jag har fejlat lite granna på vissa ställen men jag hoppas på att det inte syns allt för mycket !
 
 


//Alice

OJ, vet inte om jag redan postat de här blogginlägget?

2012-11-22 @ 18:54:20
Kollade igen lite vad för bilder jag tänkt lägga upp på bloggen.. Vet inte om jag har lagt upp denna? 

Det blåser så huset skakar.

2012-11-22 @ 06:56:05
HEJ!
Idag var det en tungd dag : Fettigt hår och Linn är ingen bra kombo. Inte allts...

Kom iallafall på vad jag ska ägna mitt jullov till. SAGAN OM RINGEN! Jag är en sådan där människa som inte gillar när man först kollar på filmen och inte läser boken, eller läser boken Efter man kollat på filmen. Meningslöst måste jag säga, i alla fall för en sådan som mig som ÄLSKAR att läsa! ^^
Eftersom jag dock inte har sätt filmerna till Sagan om Ringen vet jag inte riktigt vad jag ska börja?
Är inte The hobbit någonslags extra utgåva? Eller hör den till serien "Sagan om ringen" ?? 
Får fråga i bibiloteket i värsta fall.. ;)
 
Nu ska jag strax till skolan, hoppas det inte är så jobbigt där. Hoppas vi får sitta still och inte göra något. Ja. Hoppas. Verkligen. Det. 
///Linn

So relateble

2012-11-21 @ 22:53:00
 
Ett exempel på en person som inte vars röst passar, men jag gillar honom ändå ♥ ↓
 

BLOGG.SE WHAT HAPPIN'IN?

2012-11-21 @ 17:57:45
HEY Tjejor och pojkar. 
HAR NI SÄTT VAD SOM HÄNT? Blogg.se ser annorlunda ut! Fast på ett mycket bra vis! >:) Kul när dom ändrar lite saker då och då! Fick genast mer blogglust... Har haft lite dåligt om det på senaste tiden.
Aja, nu ska jag göra mitt bästa!!
Försöka lägga ner så mycket tid jag kan och verkligen kämpa med skola, fotboll och bloggningen. KÄNNS SOM ALLT ÄR SÅ MYCKE, meeen det löser sig! 

Har förövrigt gjort smör, franska & svenska idag. Bra,bra,bra. Smöret var kletigt och resten var skoligt. Nu ska jag snart på fotboll! Bjuder på en bild på mig och finaste gill. Om du gill ser det här, hoppas att det är okej att du är med på bild ^^ <3 
//Linn

Iiiih sant bror

2012-11-20 @ 21:46:51

//Alice

"LUK UF 2DY"

2012-11-20 @ 06:59:25
HEJ! LITE småstressad...!!! <--- (FULT)
Måste hinna plugga glosor och hämta böcker och bortsa tänderna. Iihihihi. 
Ni får ett snabbt inlägg om mina kläder idag. Märkte inte att jag hade på mig bara kläder från veromoda förns jag skrev inlägget :S Dock är mina jeans från BikBok. KRAMSÅLÄNGE!.
(JA JAG SER UT SOM EN KOSSA PÅ BILDEN, Hade inte bästa dagen ida...)
//Linn

hellu

2012-11-19 @ 21:59:29
HEJ!
Välkommna till Min (Linn) & Alice blogg vecka! Vi ska vara JÄTTE DUKTIIGA från och med...imorgon.
Nejmen, vart full fart idag! Från morgon till kväll! Skola - Hem - Träning. 
Är det förrästen någon som vart eller ska på Gymnaisemässan i Älvsjö? Vet inte om jag ska dit... Går ju i 8an så har ju ett år till att komma dit på, men det känns ändå som jag skulle vilja se vad som krävs för lite olika linjer. HAR DOCK INGEN SOM HELST ANING OM VAD JAG SKA GÅ. Men. Det är chill. Ett år kvar. 12 månader. 365 dagar. 

Lyssnade även mycket på musik idag... Total Älskar RADIOACTIVE. Så himlans bra. BRABRABRABRA.
Lyssna ni också på den. --->
 
//Linn

Schema

2012-11-18 @ 23:26:36

I ♥ Fall tag !

2012-11-18 @ 22:45:03
Nu har jag svartar på I Love Fall tag.
Det blev ingen film där jag berättade, jag skrev svaren istället. Jag gjorde en film först men den vart så otroligt jobbig och pinsam så det är något som jag bara vill lägga bakom mig.

1. Favorit läppprodukt?
Jag gillar verkligen ett läppbalsam som jag har fått av min mamma den luktar gott, ger liiiite färg och den hjälper även till när ens läppar är torra. Den är också köpt på the bodyshop
 
 
2. Favorit höst nagelack?
 
3. Favorit höst dryck?
Åååh jag älskar mjölk och det passar bra till höst !
 
4. Favorit höst produkt? (Sånt man har på kroppen, håret, m.m) (body-splash,shampo,hudkräm osv)
Jag har två produkter som jag gillar myyycket ! Den ena är en bodybutter som jag köpte i Spanien, den gör så huden blir alldeles len och mjuk och den hjälper även mot torr hud. Jag tror att det är ett tyskt märke så den är nog lite svår att få tag på. Den luktar vanilj också!
 
Den andra saken är en bodymist. Den luktar vanilj och den håller rätt bra för att bara vara en bodymist. För de som inte vet det så är en bodymist som en parfym bara att doften håller inte kvar lika länge. Den är köp på The BodyShop
 
 
5. Favorit höst halsduk eller accosear?
 
6. Sämsta saken med höst ?
Jag tycker facktiskt om hösten, men om det skulle vara något så skulle det vara att det börjar bli kallt.
 
7. En bra skräck/halloween film?
 
8. Favorit höst godis?
Frida har lärt mig att lantchips är helt otroligt gott om det räknas som godis. ^^
 
9. Vad klädde du ut dig till på halloween ?
Jag klädde inte ut mig jag var i spanien så jag valde att inte klä ut mig alls. Men det gjorde Linn och Sandra däremot och det vart skot snygga!
 
10. Favorit sak om höst?
Att få ha tjocka mysiga kläder på. Att få ha en tjock tröja strumpbyxor och ett par socker det är verkligen typ det bästa som finns. Dessutom är der rätt skönt att inte behöva ha svettas så himla mycket.

//Alice
 

Ny la kategori!

2012-11-18 @ 14:55:00
Eftersom vi ritar ganska mycket tänkte jag att det kunde vara bra om allt var på samma ställe ifall ni nån gång skulle få för er att kolla in hur vi gör eller hur vi tänker när vi ritar.
Finns bara ett inlägg där men tror att kategorin kommer utökas ganska mycket ganska snabbt så mycket inlägg och att teckna kan ni nog vänta er i framtiden!
Om ni har några frågor så är det bara att ställa dem här eller på Bloglovin! :)



Kommer inte ha några kompisar kvar efter detta inlägg.

2012-11-17 @ 00:37:49

Den första bilden kommer ifrån en ökänd dag där vi en del bilder på oss själva och inser nu att det var en skandal och att det kommer inte att hända igen. Bilden är inte ens ett år gammal den var tagen i mars 2012, tack gud och jesus att man förändras. 
 
Andra bilden är bara några veckor gamla den var tagen när vi tog bilder till headern. Vi älskar Sandra för utan henne hade aldrig de här bilderna ha funnits!

//Alice

I SKOGEN TILLSAMMANS MED TROLLEN

2012-11-16 @ 19:56:31
HEJ!
FÖRLÅT. jajaj, ni har hört de förut, men jag tror ingen av oss har haft riktig blogglust idag. Har bakat och ätit massor mat i skolan, har hemkunskap numera, det är kul. Men det är inte kul med ett 1497543229 sider tjockt häfte man ska läsa oxå. AJA man måste ju. 
Har även bild i skolan och eftersom jag också vart sjuk så har jag missat att ta ett landskapsfoto. Gjorde det idag :))) 
Ni ska nog få se alla mina foton till bilden sedan när allt är klart! 

Här kommer 2 lite småtjusiga bilder som togs idag när jag var på äventur med kameran. (LITE STOLT FOTADE BARA I Manuellt!) 
Ska kolla på Xfactor nu. Hejar på alla som är bra. Resten tar jag toapauser på. HEJDÅ SÅLÄNGE.
// Linn

Mys kväll eller vaddå

2012-11-16 @ 19:27:43
Hellu!
Kan sammanfatta hela mid dag för er. Mat. Massor av mat.
har vart värsta homewife och lagat massor av mat i skolan. Det blev la köttfärsås med la makarones et bröd.
Mums <3
Var himla gott men är fortfarande så mätt så att endast en macka (och en chokladbit) får plats i min mage.

Förlåt för den sämsta uppdaringen, ett inlägg på nästan två dar lixom. Kan inte vara så super skoj för er.
Sorry! Har vart lite slöa och upptagna.

Jag har i.a.f ritat lite och tänkte att ni kanske skulle tycka det var kul att se hur det blev.
Blev lite inspererad av andra världs kriget och flyktingslägrena. Läser om det i skolan. Väldigt hemskt och orligt sorgligt.

 
Gillar mest att teckna på detta vis. Lite klottrigt. Enkelt och inte ett evighets göra utan går snabbt.
// Sandra

I just came to say gello.

2012-11-15 @ 23:29:52
Den här veckan har vart riktigt jobbig, bara massor med skola och det gör mig depprimerad på heltid. Och jag känner att jag har gått och lagt mig lite sent, måste gå och lägga mig snart för jag är trött D:
 
Meen sen var jag med linn och sandra, sov, åt köttbullar och makaroner och sen kollade jag på glee, då vart det mycket bättre !
 
 
 
 
Bilder från tumblr
 

//alcie

Svenska kärlek

2012-11-14 @ 17:49:00
Hellu!
Har haft No och Svenska idag, på Svenska informernade våran lärare Nicklas om att ,den grupp alla vi här på flamsiiiga tillhör, ska göra varsit tal om något de kommande 3 veckorna. SAY WHAAT.
Jag vet inte hur de är med er men jag får nästan ångst över att behöva komma på bra ämne och kunna känna mig trygg i det ämne jag ska prata om. Satt därför hela lektion om gjorde några förslag. Duktigt.

 Aja, jag kommer på något! Men om ni vill får ni jätte gärna ge förslag, blir bara super peppad av er då! // Sandra 

Stil-bloggare

2012-11-14 @ 12:42:40
HEJ! Linn häär :))
Är i skolan idag, trots att jag är lite halvtsjuk :/ Ska försöka att inte smitta någon bara! Vart lite uttråkad i morse på samlingen så satt och kollade på massor av fina bloggar! Har nu mera en ny favvoo bloggare! HON ÄR SÅ SATANS FIIIIN! Avundas alla hennes snygga kläder och hennes snygga stil. Bara för fin jö. 
Klicka på inlägget för att komma till hennes blogg!
KRAMSÅLÄNGE.
 
//Linn
 

Jag är sjuk

2012-11-13 @ 16:33:13
Image and video hosting by TinyPic
Ont i halsen, snuvig, tung i huvudet, bara jättetrött och så blödde jag näsblod i morse. GOOD LIFE.
Jag har kollat på sovit, serier, borstat mina katter, druckit te och varm choklad och spelat Assansins Creed idag, det är ungefär vad jag klarar av. Borde egentligen städa och plugga, men pffft det orkar jag inte.
Har inte ens ätit S: Eller jo, en macka, vid halv 7 imorse, men det är dent. Inte bra. Ska försöka ändra på det, men då måste jag tvinga mig upp ur soffan. 
 
Hoppas ni mår bättre // Frida

Hehe Tumblr babe

2012-11-13 @ 12:43:00
 
Heej! Gör gärna som det står över, om du inte har tumblr så gör det inget utan du kommer kunna se min bildliga blogg ändå! För inte vet vad tumblr är riktigt så är det som twitter fast med nästan bara bilder! Eller som weheartit fast der ser lite annorlunda ut.

Ha det himla fint! PUSS // Sandra

JA DET TOG TYP 2h ATT GÖRA INLÄGGET VAR NÖJDA :))))))

2012-11-12 @ 19:58:10
HEJSAN!
Jag skall nu välkomna er till våran lagom mysiga blandvecka! Kul hah?? DET TYCKER JÖ JAG! 
Tyvärr startade min dag dåligt och jag vart hemma liggandes sjuk. Känns inte så himlans rättvist när allt jag gjort i hundrafemtioår vart att sprita händerna och tvätta händerna. AJA, jag överlever väll. Tror tillochmed att jag ska till skolan imorgon.. Kul. 

Tillängnade även min dag hemma såhär . Kul....eh inte så.
 
 
Image and video hosting by TinyPic
//Liiinnnnn

I ♥ Fall tag !

2012-11-11 @ 02:28:04
Åååh måste bara börja med att säga att jag hör massa läskiga ljud och klockan är mycket och det är mörkt ute när jag skriver det här.. Inte kul snart kommer det någon inbrotts och vill ha mig.
 
Aja, tänkte göra en I ♥ Fall Tag som jag har sett att vissa youtubare har gjort. Men efter som inte alla frågor inte riktigt passar för mig (tex favorit höst dryck på starbuks, halloween frågor) så ska jag göra om frågorna så de passar mig haha ^^
 
Gamla frågor
1. Favorite Fall lip product?

2. Favorite Fall Nail Polish?

3. Favorite Starbucks Fall Drink?

4. Favorite Fall Candle?

5. Favorite Fall Scarf or accessory

6. Haunted house, haunted hay ride, or haunted corn maze?

7. Favorite Halloween movie?

8. Favorite candy to eat on Halloween?

9. What are you dressing up as for Halloween?!

10. What is your Favorite thing about Fall?
 
Nya frågor
1. Favorit läpp produkt?
2. Favorit höst nagelack?
3. Favorit höst dryck?
4. Favorit höst produkt? (Sånt man har på kroppen, håret, m.m) (body-splash,shampo,hudkräm osv)
5. Favorit höst halsduk eller accosear?
6. Sämsta saken med höst ?
7. En bra skräck/halloween film?
8. Favorit höst godis?
9. Vad klädde du ut dig till på halloween ?
10. Favorit sak om höst?
 
Nu är det så här att jag inte hinner göra ett inlägg om detta för jag (och dom andra) har cup hela dagen (i norrköping för dom som är intreserade)
Men det skulle vara jätte kul om ni gjorde det här det måste inte vara en video utan det kan vara att du svarar på frågorna med att skriva svaren istället ! Om du inte har en blogg och du är sugen att svara på frågorna kan du kanske skriva en kommentar med svaren. Om du skriver en länk i kommentaren så kan jag lägga upp bloggen/videon/kommentaren i ett inlägg så kan alla se vad du har svarat ! Och nu hoppas jag på att det är några som ställer upp på detta, anars har jag gjort det här inlägget i onödan och jag skulle kunna ha sovit men istället gjorde inlägget... Tipsa dina kompisar att göra detta. Om allt blir som planerat kommer det att bli ett inlägg med massor av fina och mysiga höst åsikter, eller så blir allt bara lama. DET ÄR UPP TILL DIG.

Men här är 2 personer som har gjort I &hearts; Fall Tag, kanske inte är så himla intressant de mest jabblar massa jibb jabb. Men jag gillar när det jibb jabbas hoppas ni gör det med !
 
 
 
 
//Alice

Spaaaaanien !

2012-11-10 @ 14:09:00
Hej och hå, typ så. Ni som inte följer Frida och mig på instagram kanske inte visste att vi var i spanien på höstlovet . Det var Linn eller Sandra som skrev att vi var yte på äventyr, hah, men det var ju sant! (vi ville att inga bad guys skulle komma hem till oss och sno saker när vi var borta)
 
Det var ett sånt otroligt bra ljus i spanien man kunde typ ha hur snabb slutar tid som helst och det var hel nice! Bilderna på mig har master fotografen frida tagit och jag har tagit resten. På den första bilden med katten var så fin i verkligheten den hade jääääääääte fina och blå ögon! 

//Alice & Frida

Typ filmkväll hos Alice

2012-11-10 @ 02:49:08

Chillar galet med ölkorvar, tacoships, julmust och te. Tittade på Beauty & the briefcase. Matt Dallas är så snygg, dör.
             
 

 
 
// Frida, Alice

Kollar lite på

2012-11-08 @ 22:10:55












 
//Frida

Äääh bäst eller vad ?

2012-11-08 @ 21:23:52
Har någon testat netflix.com, eller iaf reklamen ? Det är hur grymt som helst, du kan se filmer serier gratis! (men dock bara första månaden) Det finns en hel del bra grejer som jag vill se... nu. Om du inte signar upp på det här kommer du ha missat något riktigt bra! Om du har testat voddler är det ungefär samma men det har ett mycket bättre urval + allt är gratis iaf första månaden 
 
Hade tänkt och sätta mig med en kopp te och någon serie eller film. Är det bara jag som gillar att kolla på film själv och äta något gott samtidigt?
 
Tips på serier och filmer som finns:

//Alice

Oh, i really fancy that.

2012-11-07 @ 23:30:57
Jag har glömmt och berätta de men har nydligen köpt 2 st skal, gillar dom ! Har alltid velat ha massor med skal till mina mobiler en jag aldrig skaffat de, men nu har jag iaf 2 ! :))))))
 
 
//Alice

Kalla fakta

2012-11-06 @ 20:40:00
Vad heter du? Frida Elisabet Väisänen
Vilket stjärntecken är du? Vattuman
När är du född? 12 Februari 1998
 Hur lång är du? Typ 164cm tror jag S;
Ögonfärg? Ibland är de blå, ibland grå
Skostorlek? 38

Favoriter i matväg? Oj, typ allt. 

Hatar i matväg? På senaste tiden har det blivit mer och mer mat som jag inte trycker om, men de allra värsta är Ärtor, Billy's Pan Pizza, Gula bananer, Lingon och Potatisbullar, vad det än är som är sött i maten, typ Gelé. 

Favorit böcker? Frost, De kallade mig Ise, Hungergames, fallen ängel, Twilight, House of night. 

Vad gillar jag att göra på min fritid? Tränar/Spelar fotboll, så spenderar jag jättemycket tid på att kolla på serier... Har inget eget liv :C

Fobier? Min rädsla för att bli anfådd och få panik för att jag inte kan andas, räknar jag nästan som en fobi. 

Den har blivit mycket värre nu, bara tanken av att behöva löpträna eller liknande ger mig otrolig ångest. 

Så är jag rätt för mörker, spindlar, luffasre/alcholister och älgar, att drunkna/kvävas.

Vilket är mitt favorit spel? Alla Zelda-spel. Always. 

4 Sidor jag går in på dagligen? Facebook, youtube, bloggen och Tumblr. Basic men är inte roligare än så D:

4 random saker om mig? 
     1. Är jätterädd om mina handleder. Såg en film där de skar upp handlederna så det kom jättemycket blod, ååhhh guuuud, bara tanken av att röra något vasst mot mina handleder är jätteobehaglig.

2. Jag blandar ut min läsk med vatten om jag har möjlighet. Så jag tycker om colan från McDonalds (;

Har nämligen upptäckt att jag är lite känslig mot kolsyra, därför. 

3. Jag tar 2 sprutor varje måndag för att få bort min björk/gräs-allergi, och det kommer jag göra i 3 år. 

            Om några veckor kommer jag dock inte behöva ta dem varje vecka längre, mellanrummet mellan gångerna långsamt öka tills det till sist är med ung. 3/4 månaders mellanrum. 

4. Mitt hår är naturligt jätteplatt. Asså, jätteplatt. Finns inte en lock. Tyvär. 

FÖRSTÅR VERKLIGEN INTE hur folks hår kan locka sig naturligt, helt ologiskt juu ? D:
Skulle vilja ha lite lockar, vågor eller något. Lite volym (;

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Tänkte att Linn och Sandra la upp sådanahära, så jag följer bara med strömmen (:

Sorry om det var totalt ointressat, och applåder om du läste allt! 
Hade lite svårt att komma på frågor så tog några här och var.

Om du har egna frågor så bara go for it och lämna en komentar ! (;

 

// Frida

 

 


Ruuuumpaa

2012-11-06 @ 17:22:00
Vaknade 5:50 idag och jag hade ett rätt stort behöv av att gå på toa. Man får tacka blåsan, för efter det gick jag upp och jag hann fixa mig ordenkligt och taa det lugnt och dessutom han jag ta bilder på mig själv. Nu ska jag äta en fukust med bästa crunchy ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
 
 
Image and video hosting by TinyPic//Alice


Mjjjjjau

2012-11-05 @ 18:23:46
Warning, lägger ut mycket bilder på min vovve, hihh ^^


//Alice

Ullared shopping.

2012-11-04 @ 11:20:15
HEJ!
Sade ju igår om jag inte minns helt fel att jag ska försöka visa upp allt jag handlat från ullared... Iiii, orkar inte visa allt! :s
Men ni får se de två klädesplagg jag köpte! Super mysiga både två och båda kostade runt 149~169kr. Super bra pris på allt där, men mycket var skit också! köpte t.ex en helt jätte bra kajal för 9kr. HELT SJUKT.

Ska försöka att visa er allt annant smink och sådant i en video på blandveckan. Vet ej om jag kommer ihåg då, ni får påminna mig! ^^
 
///linn
 

Gekås.

2012-11-04 @ 10:48:52
Japp, som ni kanske såg att Linn skrev igår och berättade om så har Mamma, Linn och jag tagit oss en utflykt till Ullared! Åkte bild ner och upp och bodde på en camping plats! Riktigt äventyr tycker jag att det blev ;)

Ullared var bättre än förväntat. Långt bättre än förväntat!
De hade asbilliga grejor, mellan billiga grejor och ganska dyra men inte riktigt så dyra grejor i både bra och dålig kvalitét.
Köpte en massor av grejor och spenderade hela min fina månadspeng på fina grejor från Gekås.
Hade så ont i fötterna när dagen var slut att jag bara sjönk ner i soffan och åt choklad, klarade inte mer.
Men helt totalt värt det var det!
De hade saker som foliépapper till läsglasögon och träningssaker. De hade ett stort utval av både bra och lite mindre bra smink och likså kläder!
Handlade in (gillar itne ordet shoppar, don't know varför) jätte fina stickade tröjer och jätte fint smink + Lite hemligheter till både Linn och Mamma!
Nu vet ni ;) PUSS

//Sandra

Hela inlägget försvann. Ni får en kort sammanfattning.

2012-11-03 @ 19:12:27
Gjorde nyss ett fint inlägg åt er. DET FÖRSVANN. SHIT.

HEJ, btw. Har vart i ullared om ni undrar varför de bara har kommit upp tidsinställda. Visar kanske mer imorgon ;) KRAM PÅ ER.
 
(BILD PÅ MIG I MINA NYA GLASÖGON.)

//LIINN

INSPRATIONS KÄLLLLA!

2012-11-02 @ 16:01:00
hej. HEJ.
Här sitter jag i ziperall lite allmänt vardags ful. Där sitter dom perfekta med sina perfekta hår.
Nej jag är inte avundsjuk. Tänker nog ha fiskbensfläta snart. UNDRA VARFLR JAG FICK DEN TANKEN?
///Linn

Hallå James...

2012-11-02 @ 10:58:00
 
har sätt väldigt många recentioner och blir så jätte sugen på Skyfall att jag nästan dööör!
Ni förstår säkert.
James Bond är typ jätte bra. Lagom spännande. Lagom Kärlek. Helt underbart bara.
Nej nu blir jag nästan frustrerad.
 
// Sandra

SISTERRSSS

2012-11-01 @ 16:01:00

(klicka HÄR om du inte kan se)

(klicka HÄR om ni inte kan se videon)
Ni kanske känner igen namnet "Luxy hair" ? Det är kanske därför att Sandra & Jag har köpt våra nya fina hårförlägningar hos dem! En sålänge funkar de motchooo bra! Någon gång i framtiden kommer det en resension? :) HOPPAS NI HAR DE BÄST OCH KOLLA PÅ VIDEOSARNA!!
Dom visar hur bra frisyrer som helst och om man har hårförlägningar finns det videos anpassade till de! Klicka in på dem vett jag!
 
//Linn

Jul snart ehehehe...

2012-11-01 @ 09:41:00
 
//Sandra