Hejhopp

2013-01-30 @ 21:18:20
Inget bra på tv idag verkligen, är det någon som vet en bra serie som jag kan börja kolla på? Helst kanske inte så allvarlig. Aja hade inget att göra så då lekte jag lite.
 
Hahah, när jag tog de här bilderna så hoppade jag rätt mycket i min säng glömde bort att det var en säng och ingen studsmatta, jag gjorde ett rumpstuds (if you know what i mean) det knakade till lite haha, hoppas den inte gick sönder? Den bilden på mej när jag sitter ner är precis efter jag gjorde rumpstudset ^^ Gillar att när man har på sig sådan här one pice och får värsta tight bajan. // Alice

oj vad mycket självporträtt

2013-01-25 @ 16:58:00
Kamera - Nikon D3100, 55mm
Foto - Linn
Redigering - Jag

Hej, har inte gjort speciellt mycket idag, gått i skolan och frusit. Det gamla vanilga alltså...höh.
Fick förrästen efterrätt i skolan idag, himlans lyx med har kommit på att det faktiskt var rätt onädigt, de borde lägga de pengarna på god mat istället. Får alltid så himlans äckligt :( Får äta sallad och dricka mjölk istället.
Puss på er ha en bra Fredag kväll!
SandaLet it snow

2013-01-24 @ 17:24:00

 
Hejhop hest galåp idag jik vi hallv dag i skolan Frida och jag schöpte godiss sen åckte vi hemm til mej Frida ska såva her jag tyker at det ska bli kul =) 
 
Mvh Alice

självporträtt time

2013-01-22 @ 12:47:56
hej! 
Sitter i skolan. Trött. Lycklig. Död. Ja... Ska snart ha Svenska, ska debattera. Kul.
Har glasögon på mig dagen till ära, skönt, nästa helt osminkad också, körde bara på lite conceler och maskara och ögonbryn. Känns jäääääte skönt.
Träning ikväll om det håller sig under -10c°, så hoppas det blir lite varmare! Var -17C° och jäääääätte kallt, hade turen som fick skjuts till skolan, måste dock ta mig hem på egenhand.. BURRRRRRR.

Bjuder på bild från min födelsedag.
 
Självporträtt - nikon D3100 - foto: Sandra

Mitt hår och jag.

2013-01-21 @ 21:42:14


//Alice

Svart på vitt

2013-01-20 @ 18:49:00
 
Tänkte bara titta in och säga hej och här är jag! Var ett tag sen och måste säga, precis som Linn, att det faktiskt har varit skönt att tagit en pause. Kommer fortsätta att ligga på en nivå jag trivs med (med blogg uppdatering alltså) för vill ju inte att bloggingen ska vara någonting som känns jobbigt.
I framtiden kommer jag nog uppdatera mest med bilder, eller det är så det känns nu i.a.f men man vet ju aldrig... Puss på er mina tjejer (och killar?) som stannat kvar och fortfarande finns vid våran sida!
Ni är bäst// Sandra

Bilder från cupen i lördags.

2013-01-20 @ 16:53:55Det här är då vi och vårat lag när vi var på cup förra helgen. Det var min pappa som tog alla kort ! Kan ni hitta oss , ett tips är att Linn är vår målis! ^^
 
//Alice

jag älskar er ju. Lycklig som få.

2013-01-19 @ 17:49:57
Hej. Det känns som jag vart otrogen. Fuskat. Men det har också vart skönt att vara borta ett tag, jag tror vi alla har samlat våra tankar och blivit "friska" från "bloggsjukan". Känns as skönt. Ni är några gulle ungar som har stannat kvar och gått igenom torkan med oss! ER ÄLSKAR JAG. Blir så glad att det faktiskt är någon som bryr sig om vad man gör eller bloggar om! PUSS.
 Todayyy, is a speciell dag! FYLLER 15ÅR! JUIIIPIII. Har fått en as fin present/er.. Mamma och pappa har lovat oss varsin moppe och betalt hela Klass 1-utbildning kalaset! IIIiuuuuiii!!! Så våran teori börjar i februari någon gång! JÄTTE TAGGAD! 
Snart kommer det lite kompisar över till Sandra och mig, 7st blir vi! Kanske tar några bilder om jag hinner, kommer inte tvinga mig själv utan det blir som det blir..! 
Hoppas ni förstår hur mycker jag vill krama er och pussa på er. Hejdå VI SES SNART.

Hej är det någon där?

2013-01-18 @ 10:45:00
Hejsan. Lite pinsamt att blogga nu eftersom senaste inlägget var för 17 dagar sedan.. Men vi har tagit en paus som ni märker, haha. Men jag känner att jag har lust nu att blogga efter vi har fått lite fina komentarer på det senaste inlägget. Våran statistik har sjunkit rätt mycket den senaste tiden, vi kämpade med bloggen och statistiken sjönk, det vart liksom inte en så bra balansgång. Det sorgliga är att det inte har vart så kul för vi har känt länge att vi ska uppdatera minst 2 ggr per dag vi har känt höga krav på oss själva och bloggen blir mer som en sak där man känner stress. Bloggen har även stått ivägen för skolarbete, alla vi försöker satsa mot höga betyg.
 
Som jag känner just nu så kommer iaf jag fortsätta att blogga men inte alls med lika hög uppdatering. Jag tror att de andra känner så också. Och som svar på kommentarer så mår vi jätte bra och vi kommer uppdatera oftare än vad vi har gjort de senaste 2 veckorna! Och tack för ni som har gått in på vår blogg även fast vi inte har uppdaterat den, riktiga fighters ni är ! 
 
// Alice och de andra ! ♥

gif blabbla

2013-01-01 @ 17:54:00
Heejsan. Vad ska man göra egentligen, det här lovet jag jag vart hemma 99.99 % hur tråkigt som helst. Men om jag har tur ska vi samla ihop lite kompisar imorgon så kan vi ha en mini jul och ge varandra presenter och äta kötbullar m.m . 
 
Jag har skaffat ett app som är typ som Giyo fast till mobilen, appen heter Gifboom. Skillnaden mellan Gifyo och gifboom är att du kan redigera gifen också på gifboom. Linn har säkert bloggat om detta tidigare för det var hon som börja, men jag kunde inte låta bli. Jag tror jag heter : Alicehej kommer inte ihåg vad de heter men jag får uppdatera när jag har kollat upp det. 
 
Updatate: Jag heter: 4licehej, linn heter: loveyoulikeabro, sandra heter: letmebeyourtwin
 
 
De här Gifarna gjorde jag på Gifyo.
//Alice