Midsommar med Flamsiiiga, haha!

2013-06-21 @ 18:07:32
Hej hallå hoppas ni har ett bra sommarlov? Är det bara jag som har svårt att hitta på vad man ska göra nu på sommarlovet? Vad gör alla på sommaren (förutom att åka och bada)? Jag har typ inte gjort så mycket än så länge förutom att jag, Frida, Linn och Sandra åkte in till le Stockholm och var på rix fm festival. Det började att ösregna så vi blev helt dyngsura någon av oss *host Frida* gick under någon annans paraply med en snygg kille under (Som hon förövrigt hittade på instagram sen) 
 
Just nu idag så hoppas jag att de flesta vet om så är det midsommar. Det här året firade jag Linn, Sandra och Frida midsommar tillsammans, vi dansade runt stången, gick tipsprommenad och tävlade i femkamp och Sandras lag vann! Här kommer lite bilder ifrån vårat midsommar firande! 
 
//Alice
 


 
 

Starten på något nytt.

2013-06-02 @ 23:11:57
 
Nikon D3100, AF-S DX Nikkor 35mm f/1,8G. 
foto: Jag
 
 
Hej igen ! 
Har vart så underbart fint väder idag. Har spelat fotboll, solat, solat, läst och läst, ätit och städat lite, någonstans där i mellan hann jag ta upp kameran och ut o fota lite, kanske dyker upp fler bilder senare! Ska verkligen försöka  att lära mig kameran och hur man bäst redigerar! Håller på med värsta blogg-racet där jag samlar på bloggar med mycket inspration! Har även tänkt att printa ut lite bilder och sätta upp i mitt rum med inspration! Ni får säga till om ni vill veta några bilder eller bloggar. 
Nu ska jag sova godnatt ! // Linn