Romme

2013-02-27 @ 20:20:00

Kom hem igår kväll från tre dagar i Romme, jag haft underbart kul! Träffade en kompis och åkte med henne en hel dag och vi hade det jätte roligt, det är ju mycket roligare att åka med kompisar istället för familjen!
Pappa filmade lite granna sissta dagen vi var där, så jag klippte uhop det. Ser lite roligt ut och jag vet inte vad som hände med kvaliten men det får ni leva med! ♥ //Alice


The löv of my life ♥

2013-02-23 @ 00:03:39
Bra att man har en hund, jag skulle aldrig kunnat komma ut och gå på promenader. Hoppas verkligen inte att någon av mina föräldrar läste det där.
 
Ska föresten till Romme imorgon det ska bli mysigt, slårvad om att halva Sverige kommer att vara där med mig. :) //Alice

Godmorgon kompisar,

2013-02-19 @ 06:52:00
Har inte bloggat på ett tag nu, så tänkte att det kanske var dags!
Har inte tagit super mycket bilder på sissta taget så bilden under kommer från nån vecka sen!
Men eftersoms ni inte sätt den än så får det funka det med!
Har verklig kärat ned mig i mattsvart-vita bilder som det är lite mjuktljus till, super snygg och kan allvarligt inte tänka på ett bättre sätt att redigera en bild!
Tror att jag ska göra er en lite tutorial så får ni också chansen att kunna redigera era bilder såhär!

Nikon D3100 55mm
Fotograf: Linn
Peron i bild: Lilla jag ;)

Ha det så bra! Kramis Sandra!

tiden går

2013-02-17 @ 12:18:00
Hejsan.
Idag är det den 17/2-12, alltså är det 3 dagar sedan alla hjärtansdag och 2 dagar sedan det blev helg, kan inte förstå att allt gå så snabbt! Fick ingen riktig lördags vila, var på moppe skolan 4h i sträck, en kvart mindre än vad jag går i skolan på fredagar. I Fredags blev det ingen vila heller, var på moppe kurs då också  i 4h, började kl. tre och slutade sju... Phu. Men, gjort är gjort och jag ska dö träna på lovet så jag klarar teorin!
Fick liite lördag igår på kvällen, åkte nämligen upp till stockholm och gick ut på resturand för att fira mormor! Grattis till henne! Var super mysigt och åt suuuuupppper god mat!
Ikväll blir'e träning och jag är taggad på att göra något! Ska bli skönt! sitter just nu och leker lite i photoshop, lärde mig hur man gjorde effekten på bilden nedan hos moderskeppet, klicka här för att komma dit! 
Bild från en cup för några veckor sen, det var kul!
hittar ni Alice och Frida?
//Linn
 

the taste the touch

2013-02-03 @ 18:25:23
Hej...! 
Vet ni vem som har gått och blivit sjuk? Moi.. Har inte vart sjuk på jäääätte länge och sen så nyser en person på mig och vips. Grattis jag är sjuk. 
Vart sjuk i torsdags (tror jag de va?) och sen dess har jag haft ont i halsen och i huvudet. Är bättre idag och jag tror jag kommer må toppen imorgon. Ska på prao o allt.. :S 
Kom iallafall ut igår och fotade lite me Sandra, vet inte om de vart så mycket men bjuder på en bild iallafall! KRAM på er sålänge


 
//Linn