HELL YEAH ! ♡

2012-09-30 @ 22:41:46


Sveriges stolthet.

2012-09-30 @ 20:53:04

TADAM! (VARNING LÅÅÅÅNG TEXT)

2012-09-30 @ 16:55:47
Hej hopp! 
Har precis kommit hem från Basar! SÅLDE jätte mycket, kände på hela dagen 2500 +/- . Hiihih, blir moppe pengar de ;) 
Förlåt för mitt lite halvtaskiga inlägg igår, satt i bilen och allt! Om ni undrar var jag har hållt hus de senaste 2dagarnd så ska jag säga er att min helg har vart full.. Överfull. 
Först igår så var jag uppe i hyfsad god tid och gjorde mig fin, åt lunch med mormor & morfar som kom hit och fixade mig yttligare lite, där efter så for jag & Sandra (o mamma självfallet) till Morbror! Han fyller år så vi firdade honom i förskott. Åt tårta där och åkte sedan vidare till en fin resturnang och åt så jag inte kunde stå upp längre.. Hehe. 
Sov sendan. Vaknade upp kl.7.30 och fixade till mig, hälsade och kramade världens finaste pappa som kom hem från finland. Han hade mig sig tröjor år sandra o mig! SUPER SNYGGA! Sandras är blå med orange bokstäver och min är grå med mörkare grå bokstäver! Kanske visar dom i morgon då det är början på Blandveckorna? :) Eller vad säger ni?
Efter hälsningen så åt jag en snabb frukost och åkte sedan in till basaren där jag nu tillbringat lite drygt 4h . Phu.
 
Här kommer en liten video till er som ville lära sig hur jag fixade den twistade hårsvansen! :)

Hejsan människor, vill säga...

2012-09-30 @ 15:53:47


För att jag är så oaktiv i mitt bloggande D:
Haft lite busy liv och är inte som Linn som kan svänga ihop skitsnygga inlägg på 5min. Tar skiitlång tid för mig och även om det kanske inte är det finaste, ska ni veta att jag lägger ner mycket tanke bakom det :)

Sov hos Alice igår, kom hem vid typ 4-5. När jag kom hem, fixade jag i mitt rum, ända tills jag gick och la mig, vid halv 11. Jag städade jag ur min garderob, sädade egentligen rummet. Så har mamma hjälp mig att ta ner min säng, det är helt runtflyttat i mitt rum ju nu, ser heltokigt ut. 

Ska nämligen göra en helrenovering i mitt rum. Ommålat ska det bli, ska få en dubbelsäng, en ny TV, ta bort min soffa, min ena bokhylla och massa annat. Blir en hel del jobb, men nu har vi börjat iallafall ! :D

Spelade ju match i morse! Kom nyss hem från det oxå, kommer upp ett inlägg om det senare idag, när jag fått tag i bilder från min helgulliga komis Tess ♥

on the waaay!

2012-09-29 @ 14:55:49

hej hej, skriver från mobilen! Smart det där med appar!
blogg.se appen finns tydligen till min telefon också, inte bratl

Iphone! bra jöö! Måste öva mig på att skriva med telefonern, är en såndär 'jag hatar att prata i telefonen & en icke messare' någon som känner igen sig? ;)

Bjuder på en bild på hur jag ser ut för ögonblicket!






Photoshop lektion - 3D bilder

2012-09-28 @ 10:05:11
1. Först måste du öppna bilden som du ska redigera.
2. Vänster klicka på lagert/layer och klicka sedan på "Duplicate layer..."
( Jag ändrade min bild till svartvitt innan jag startade med punkt tre. )
3.Dubbel klicka på de nya lagret/layer du har gjort. Då kommer en runta som heter "Layer style" upp. Klicka på "R" som jag har rödmarkerat i bilden så rutan blir tom. Klicka sedan på OK.
4. Dra lagret/layer åt sidan eller upp eller ner! Då kommer bilden se ut som ovan!  

GREYHOUND - SWEDISH HOUSE MAFIA

2012-09-27 @ 21:00:39
Yee bästa låten, men det som är bättre än låten är musik videon! TOTAL älskar den. Man blir bara så sjukt taggad och redo tycker jag.
Har haft fotbolls träning idag igen, jajaja tjat, tjat. 
Nu äter jag torkad frukt. Tänkte visa kanske imorgon hur man gör en 3D bild, var ju några av er som ville veta! ^^
KRAM SÅLÄNGE ses imorgon. 
 

STYLE

2012-09-27 @ 10:29:51
HEJ! 
Jag pluuuggggar nu. Eller ja... Inte juuust nu. Ska återgå nu, inte så kul men nödvändigt. Jag vill ju inte sova på gatan när jag blir gammal, det blir ju as kallt.
Mitt ansikte hade en bad-ansikte dag idag. Inte kul.

Citato of the dayo

2012-09-27 @ 10:17:23


Men lilla gumman, vad hände ? :o

2012-09-26 @ 20:36:00
Jajjamensan, this is how it is now. Det blev dock inte riktigt som jag ville. Jag skulle inte ha velat ha det så mörkt och rött som det blev. Men det är bara längt uppe det blev så, och det är ju bara intensivtoning, så det kommer bleka sig och ta färg lite grann, får hoppas på att det blir bättre då :) Trots att jag inte är 100% nöjd, försöker jag se på det positivt. :) Blev nöjd med överföringen till topparna ! :3
 
Förlåt för att jag ser ut som en efterbliven apa och för att bilden blev suddig. Men det är sån jag är ^^''

FOTO-TAJM

2012-09-26 @ 18:30:44
Jo men hej.
Haft såndärt skolfoto idag. Det var kul. Eller ja, jag blev nervös (fattar inte varför) och lite stressad. Satt nämligen mitt inne i en jätte bra film (the green mile= ASSSSSSSBRA!) Och sen helt plötsligt kommer min lärare in och säger att det är dags! Blev helt borta, jag var ju total inne i filmen! 
Bilden vet jag inte riktigt hur den blev... Jag log och sen var det över, kommer förmodligen INTE att visa bilden här på bloggen, men ifall jag blev lite nöjd finns det en chans att jag visar hur jag såg ut. 
KRAM SÅLÄNGE NU SKA JAG GÖRA TORKADE ÄPPLEN!

Blixten från fotografens kamera var JÄTTE stark, verkligen. Mina ögon dog så satt med ögonen vidöppna och försökte att inte blinka. 

HÖST! :)

2012-09-25 @ 20:58:29
ÅÅÅ, bara jag som faktiskt längtar lite till den "ordentliga hösten" när alla löv har blivit röda och man går runt i lovika vantar och tjocka halsdukar... MMM LÖVE! :) 

Tillbaks från fotbolls träningen... Iiii har världens träningsvärk sen gårdagens springnig..! Har precis tagit en varm dusch och kollar nu på X-factor! GODNATT SÖTA.

Hår,hår och mer hår! :3

2012-09-25 @ 10:21:20
Hej hopp! Sitter i skolan och pluggar matte... :s
ÄR JÄTTE HUNGRIG! Men det är en lektion kvar! :( Jaja, de går väll snabbt. Ses sen. Någon som vill ha tutorial på hur man gör? :)

HAR DU BLONDERAT HÅRET KVINNA!! Ja har fixat mina utväxter ja.

2012-09-24 @ 18:45:47
Jaha, har ju vart hos optikern nu. Det gick väl bra dåligt. Den god nyheten är att jag slipper ha ont i huvudet och kisa när jag ska försöka kolla på tavlan, den dåliga är att jag kommer ha glasögon. INTE SÅ KUL. 
Har flera kompisar som är as snygga är i Glasögon, men icke jag fick kämpa för att hitta ett någelunda bra par, kommer blir skönt med glasögon men samtidigt inte. Förstår ni? De kommer iallafall om 2veckor iallfall. (MINA NYA HÅRFÖRLÄGNINGAR KOMMER DÅ OCKSÅ!^^)
Här får ni ett par lite förstora inklippta ögon på en Linn. HEJDÅ.

Jag ska...

2012-09-24 @ 12:33:06


Fast nää, det gör inte så ont. Har blivit jättenålrädd ända sedan jag tog blodprov för första gången, det var hemskt. Men de här sprutorna är faktiskt okej. Nålarna är jättejättetunna så det gör inte så ont. 

Ska ta två sprutor nu varje vecka i 15 veckor för att ta bort min allergi för pollen och gräs. :S 
Får se hur det går ... :c 

NEW WEEK!

2012-09-24 @ 10:26:26
Hej ALLA!
Today startar Fridas & Min ( Linns ) bloggvecka! Som ni har sätt fram imot de hah? ;)
Idag ska jag åka till Optikern... Har nämligen börjat tro att jag har liiiite dålig syn, Ska dit vid halv ett-två tiden, så berättar i ett inlägg senare om hur det gick!! (<- fett desperat med två utropnings tecken?)

Idag har jag på mig:
Cardigan - KappAhl/ Tröja - Hm/ Jeans - BikBok/ Klocka - Ur&Penn/ Berlock armband - Fått i present 
 
 
LINN

Min dag.

2012-09-23 @ 22:25:26


 


Lite små fix

2012-09-23 @ 10:31:35
Godmorn! Vaknade precis,har inte äns ätit frukos! :0
Mamma och pappa brukar alltid ställa fram lite mer och lire gottigare frukost på helgerna, känns riktigt lyxigt och smakar super mums :3

Ska kolla lite på vårats lag match idag men ska också ner till stan för att byta hårfärgen som jag kommit på är ett steg för ljus.
Svänger nog också förbi bibioloteket och kollar med dem om jag kan låna sista boken ur en helt underbar serie som jag läste för ett tag sen!

Har en liten överraskning till er också, men mer om de senare :* <3

Före och efter, dan, dan, dan

2012-09-22 @ 23:38:31
Jag testade att redigera en bild lite, brukar nästan aldrig göra de så jag hoppas de blev bra! En annan sak som jag inte brukar göra är att se lite alvarlig ut på bild, gud vad kul med så mycket nya saker på en gång!
 
Det är bara det att orginal bilden vart inte sparad, så ni får en liknande bild istället. Använd eran fantasi och
låtsas att det är samma bild fast redigerad.. 

 
 





 
 

Ångest

2012-09-22 @ 16:24:00
Hej kompisar, har vart och spela fotbollsmatch i regnet och har precis ätit och sjunkigt ner i soffan för att komma på att det är SKOLFOTOGRAFERING PÅ ONSDAG.
NEEEEJ.
Vill inte.
Allso såhär är det : har alltid och kommer alltid se ut som ett MÄHÄ på skolfotograferingen.
Antigen ser det ut som jag håller på att skratta på mig eller som om jag skulle trivas bäst i ett mörkt hörn ensam...
Jag menar varför kan det inte bli lite rättvisare, att de som alltid ska bli så himla fina kan bli lite fula medan man kan få chansen att bli lite fin?
På ensam fotot gör det väll inte så mycket att man ser lite knäpp ut men på klassfotograferingen som hamnar i skolkatalogen?! DÅ VILL MAN JU FÖR TUSAN INTE SE UT SOM EN GRIS.
Ohhhh. får spatt, vet inte vad jag ska ha på mig eller hur jag ska sminka mig eller hur jag ska fixa håret som förövrig är i två helt olika färger numera.

Nej nu låter jag väldigt negativ med det är nästan ända saken i världen som jag ogillar mer än fiskbullar.

 
Asso gud. kan knapp tro att de är jag. Varför var alla andra i femman så söta och snälla och jag värsta snor ungen? tycker ända folk brukar bli mogna i femman men icke jag icke. Aja man mognar väll olika...
urg. 

Dagens Outfit

2012-09-21 @ 20:10:44

Manananan mia så mysiiig :3

2012-09-21 @ 18:57:09

 
JAG KÖPTE DEN. Det kanske inte var så impulsivt när jag tänker efter jag har typ gå och tänkt och förberett mig i  ungefär 2 dagar. AJA, jag gillar den jäääte mycke och jag blir varm när jag har den på mig, kärlek på riktigt!
 
Tröja:bik bok Byxor: H&M Linne: Cubus





Dagen Osv.

2012-09-21 @ 15:49:47
Hellu :) NU ÄR JAG ÄNTLIGEN LEDIG! ÅHH. känns riktigt skönt och välförtjänt.
Sa ju igår att jag skulle informera er lite mer om hur det gick att handla grejor på stan och nu har jag väll tid att berätta!
Såå... Jag köpte alltså maaassa hårfärg och ... avfärgning och fick en hel kasse med mig hem! Vart lite dyrt men jag tyckar att man ska lägga  sina pengar på saker man tycker om och har nytt av och de har ju ju verkligen av dessa grejor!
Köpte alla fyra på Åhléns eftersom jag peronsligen tycker att de alltid har de bästa sortimentet!
 
En del av er kanske undrar vad av färg är , de jag menade med det är som det egentligen heter Avfärgning,  att avfärgning sitt hår är ett sätt att få tillbaks sin naturliga hårfärg!
Efter jag fått tbx min naturliga hårfärg måste jag vänta 2 VECKOR!? annars kan håret missfärga sig eller gå av och bli tuggummi variationen...
Känns jätte jobbigt eftersom jag inte haft min naturliga hår färg på typ FLER ÅR.
Men jag tar mig igenom det, så hårt är det ju inte, alla är ju fina i sina naturliga hårfärger så varför inte jag också? Vem vet kanske är jätte fint? får se, ska inte tänka negativt på det här. (OMG KOMMER INTE FÅ ANVÄNDA HÅRFÖLÄGNINGAR HELLER !! :OOO) 




Heeejsan

2012-09-20 @ 15:02:00



Du kanske undrar varför jag inte visade mina ben, men det var tyvär en hund där.










 

SO PROV BRB.

2012-09-20 @ 14:14:00

Har typ tusen av saker jag måste göra till skolan så hinner kanske inte uppdatera något mer idag :( sorry
Har So inlämning imorgon och har fortfarande tre stora punkter kvar på inlämnings pappret :3 AHHH
Stressad.
Var på stan tidigare och köpte hårfärg för den delen, får berätta mer om hur det gick sen, mååååste plugga nu. Blir stressad av att höra linns tagent klick!

SES

AAAAAAh

2012-09-19 @ 20:04:48
Jag hitta typ världens skööööönaste trööja på bik bok asså jag är KÄR, MEN den kosta 400:- . Jag vill jätte gärna ha den men den kostar ju typ ett halvt tusen, om jag köper den kommer jag att typ förlora hälften av min ägodel.
 
Typ så där såg den ut, men inte för att skryta den var snyggare på mig. + att den utklippta är från gina.


Linn trodde vi ville ha samma tröja då vart vi lite oroliga.




 

Hårförlägningar till 100000

2012-09-19 @ 17:07:45
Åh! Har enkligen kommit på exakt hur jag vill att mitt hår ska se ut, haft vart inne på lite olika grejor förut men nu är det verkligen bestämmt och tror att jag kommer fixa allt till näsa vecka i.a.f!
Allt som behövs göras nu är att köpa massa färg och blekning till håret och samt ett nytt par av hårförlägningar!
IHHH... kommer bli dyrt, men om man ska vara fin får man...bli lite pank.

Tänkte testa ett nytt märke också! Förra gången beställde ju både Linn och jag från Rapunzelofsweden ( vilket var jätte bra), men känner nu att vi vill pröva något annat och har bestämt oss för att pröva clipsen från Luxy hair som ska vara i riktigt kvalitéts bra och hålla länge + att de är lite billigare än de från rapuzel och innehåller också mer hår!
Hah! mer hår lät lite konstigt kanske :3

Hoppas verkligen det är bra nu också! ända minuset med det här håret är att det inte kommer vara lika långt som de andra var :( Aja, funkar väll det med ;)
 
 

Haha. Jag är ledig.

2012-09-19 @ 14:45:00
Godereftermiddag! GUUUD VAD SKÖNT är redan hemma från skolan och klockan är ju lixom bara två?!AHH
Brukar inte vara hemma förs en vid klockan fyra!
Fick sluta direkt efter lunch idag eftersom alla i skolan behöver gå på möte med sin lärare och snacka om sina liv! Jag har mitt möte förs om en vecka så slipper! YEY :3

Måste prata lite allvar med er nu.
Jag har länge tänkt på det här med stil, klädstil, personligstil och till och med vilken typ männsika man är.
Jag vet inte riktigt vem jag är. Men jag vet också att jag inte är ensam om den saken. Det är nog många av er som känner er osäkra på er själva och känner att ni inte riktigt har hittat er själva?
Alla, och då menar jag endel, kan ju omöjligt veta precis vilka kläder de ska satsa på när det går in i en affär eller veta precis hur de är och beter sig mot andra.
För mig ändrar på det lite varje dag, lite olika personer,lite olika beroende på hur man känner sig eller vad man tycker passar.
Jag vet inte riktigt vem jag är och det kan ibland kännas jätte jobbigt.
Men jag försöker tänka på det possitivt och tycker att ni också borde göra det! Måste ju inte innebära att det är konstigt att man klär sig lite olika varje dag? Man kanske känner för att idag ska vara en färggladdag och nästa dag känna för att köra på en märkes tröja och foudation?
Ingen säger att det är fel. Det kan vara precis hur rätt som hälst.

Jag vet jag ändrar på mig ganska mycket när det gäller stil. Jag föredrar t.ex att klä mig i lite mer nedtoade kläder när jag är i Stockholm och har någon fin tröja fråne tt fint märke eller någon snygg blus på mig, men när jag är med mina kompiar i södertälje klär jag mig helst i färgglada kläder, lite mer större kläder och fixar också då mitt hår på annat sätt.
Jag vet inte varför? kanske är att jag känner mig som om jag vill uppträda som lite annan männsika, smälta in bland de jag är med? Vet inte, men känns på något sätt som jag inte behöver veta varför heller.
Men det blir ju på något sätt en stil det med, ändå om det inte är den stilen jag kommer köra på hela livet.

Man har rätt till att kunna få ändra på sig. Man behöver inte tycka likadant som alla andra.





Almanacka!

2012-09-18 @ 22:24:00
Heeej, jag ska skaffa en sån dära rolig almanacka som typ hofh, vira och dom dära har.
Mamma börja snacka om att det är typ bra till skolan så man kan planera. Då tänkte jag om man ska ha en almanacka varför ha en tråkig vanlig istället för att ha en bamse snygg liten almanacka och köpa massa fina pennor och klister märken till. :)
 
Men det är jätte svårt jag vet inte vilken "design" jag ska ha så ni får hjälpa mig att välja! 1,2,3,4,5 eller 6 ni måste hjälpa mig annars vet jag inte vad jag ska ta mig till!

Har ni föresten tänkt på hur almanacka stavas rätt kul om man tänker på det, Alma-nacka.
 





Dagens Outfit

2012-09-18 @ 21:05:00
Ops satt och tänkte på annat när jag gjorde bilden... skulle inte stå hippi utan skulle stå hipster
 

Armbands göra

2012-09-18 @ 16:48:19
Armbandet jag kommer ta lite inspiration från kommer från http://fringley.com/ vilket klart en en av de bästa sidor där du kan hitta mega snygga armband!
Kanske ska jag göra en video när jag gör det? kanske skulle de vara lite skoj? :)

Har förövrigt haft Matte och Franska idag. JAG DÖÖÖR vad alla är begåvade på matte förutom jag. 
Nästan alla mina kompisar gjorde klart provet och tyckte det kändes bra medan jag bara han göra knappt halv och fortfarande var osäker på om jag äns gjorde rätt? Urg.
Jag som har pluggat som en gris.
aja, jag ska ta mig fasen visa att jag kan också.

mmmh yeah

2012-09-17 @ 23:47:16

Vi fotade till bloggen i lördags :)

2012-09-17 @ 21:29:00


Om ni undrar varför Linn och Sandra inte var med på bilderna är det för dom kan inte bli fula på bild, de blir alltid skit snygga.




Hej på mej.

2012-09-16 @ 23:36:49
Livet allså man har så mycket att göra men så lite tid. <- (Story of my life)
 
Oh, ojsan här kommer lite tokiga bilder på mig! Såg bilden som är längst ner på fb, jag gillar bilden med tanke på att vi (jag, linn, sandra och frida + hela skolan) är lediga i morgon, haha :D 







PHOTOSHOP!

2012-09-16 @ 19:04:00
 
lekt med photoshop idag, vi hade kul tillsammans. Någon som vill ha en turtorial på hur man gör? 

Intressant

2012-09-16 @ 15:29:58
Hellu :)
Är jätte mega trött och mina ögon kan knappt hålla sig uppe!
Har varit och spelat fotbolls match... därför lite sugig uppdatering...
Gick i.a.f helt Okej på matchen men benen ville inte springa med riktigt...
SKÖT FÖR FÖRSTA GÅNGEN MÅL DENHÄR SESONGEN! :3 himlans stolt över mig själv! fast var inte riktigt min förkänst...heh fick nämligen värdens snyggase pass från en lagkamrat ;)

Tänkte precis skriva värsta raddan av grejor som jag måste göra men ångrade mig eftersom jag inte vill smitta mitt lite lätt sovande och vill inte göra något beetende på er, MEN NI KAN VARA LUGNA jag ska inte. Är ju inte skoj att läsa om det.
ist får ni en bild.
Bilden från tumbr
Nu ska jag gå och dra på mig lite energi och få lite ork till att städa och göra andra viktiga saker som är måsten i livet...
 

Zelda är en drake när hon gäspar D:

2012-09-15 @ 21:35:44



lite design kanske...?

2012-09-15 @ 12:37:38
 
 
 

Cybertown

2012-09-14 @ 20:58:42
Oj... vilken absolut inte bra uppdatering vi har haft idag, ops...
Har varit i Stocholm och skjutigt på varandra hela dagen så har inte haft tid till att blogga :3
SÅ HIMLA KUL. TROR JAG DÖR!
Svettades himla mycket och såg ut som en groda, men det gör inge, ibland får man ju faktiskt vara lite ful :D

Var dock rätt dålig på Laserdome (eller hur det svavas) och låg nästan i botten varenda gång...
Om det hade var på riktigt nu, Gud vad död jag hade vart.
Man fick kolla på värsta videon med hur det går till och blev lite avskräckt av alla mörka rum och de coola rustningen och vapnet man fick... MEN det gick fin fint så helt klart värd allt!


// sandra

Grrr

2012-09-13 @ 22:53:30
Naaaahaa, brukar jag ofta skriva att jag är trött? Jag är det i allafall nu och jag tänker sova och inte gå till skolan imorgon..  AHA jag fick dig, du trodde jag skulle skolka eller hur?! Men nej vi är lediga imorgon och på måndag! Jag gillar att skryta om när vi är lediga. Vi kanske ska till laserdome i morgon, man skjuter laser på varandra om det är någon som inte vet vad de är.

Bilderna är från igår jag frida och micke baka det vart gått. Jag gillar om att skryta om saker som inte någon annan har..
 








 

PODCAST!

2012-09-13 @ 15:44:15
Hej där ni underbara. Hade lite annorlunda skoldag idag! Vi spelade fotboll hela förmiddagen tills det blev lunch och sen vips HEMMÅT! Men vi satte oss på en konstig buss som inte gick hela vägen ut till oss? Som tur var vår gamla skola ute och åkte sååå vi fick skjuts en bit påvägen.. fast fick fortfarande gå 1,2km AJA, det är ju bra med motion! Gillar faktiskt att vara ute och gå sådär, tycker det är uppfriskande och "lungt" :) 
Sitter nu och lyssnar på clara och simon. Dom är bra. Lyssna ni med!
(KLICKA PÅ BILDEN)
 
Nu ska jag snart dra på fotboll... Är lite trött men tror att det kommer gå bra! :)
 

pluggeli plugg häst

2012-09-12 @ 18:12:04
Sååå nu ska jag slå mig till ro och plugg massa So och Matte, har prov och inlämnings datum på de båda redan nästa vecka :3 IHIIH vet inte riktigt hur det här ska gå... Plocka dock lite björnbär så att allt känns lite bättre så det ska väll gå fin... får vi hoppas!
 
Är lite seg idag, ont i muskler ( som den biff jag är) och lite dyster i hjärnan, kanske behöver lite ledig från skolan och hämta igen lite ny energi, tur att det här helg snart!!




zingmark gav mig insperation! (c:

2012-09-12 @ 17:47:23
Hej igen, här kommer lite outfit bilder, hoppas de uppskattas. Jag härmade ebba liteee med de fina mörk blå med orange/gula detaljer (mina naglar målade jag orange) Nu ska jag plugga lite matte & franska. 
Måste bara klaga över lite onödiga saker här i värden först!
#sega datorer #tröga datorer #överfulla datorer #kaosartade datorer
 

HERMAPA

2012-09-12 @ 08:59:18
ÅÅÅÅ, visst är hon underbart fin? Snodde lite inspration när jag valde kläder imorse... Hhihi, härmapa bing bong.. Ska ha Engelska redovisning nu, är nervös, ska ju prata på engelska haalllå!
KRAAMM

R4ANDOM, åååh!

2012-09-11 @ 22:56:50




Loreen och jag

2012-09-11 @ 21:34:21
Har fått kommentaren 2 gånger nu tror jag att folk tycker jag är lite lik loreen med min lugg och långa hår, bland annat frida sa det idag!
Blev glad eftersom jag tycker om Loreen :33
Vad tycker ni? 

Är helt död för er som undrar. Har tränat första gången på 2-3 veckor och vart helt skakis och mådde lite illa... Tog kanske i lite för hårt, skulle kanske mjukstartat men vill ju köra igång hårt igen och inte behöva känna mig som en latmask :(
AJA det är över nu och känner mig bara väldigt trött och lite utblåst...
Ska sova riktigt bra så jag har ton av energi till ett viktigt Engelska uppgift vi ska redovisa imorgon.

ziperall dall.

2012-09-11 @ 17:23:00
HIHI, har kul i min nya ziperall. WIHOOO. Ska dra på fotboll snart! 
 
hade en såndär bad-hair day. UHEPDIB. inte kul, bra att det finns en dragkedja som man kan dra upp över ansiktet på ziperallen! ^^

Min lille hund.

2012-09-10 @ 20:02:37





Mittbena linn.

2012-09-10 @ 10:15:28
såå cool som jag är har jag provat på mittbena med lite lockar osv. vet inte riktigt själv vad jag tycker än? Vad säger ni? Behöver lite åsikter häär!


 

Sorry för sen uppdatering :S

2012-09-09 @ 21:44:03
 
 
 
 
 

Ansiktsboken förnyning

2012-09-09 @ 09:57:00
Byter inte ofta så känns lite kul när jag väl gör det :3
Som vanligt hittar jag massa skavanker och grejor som jag inte tycker om EFTER jag lagt upp den, men vad tusan jag är ju inte mer än människa så bryr mig inte jätte mycket ;)

Är fortfarande super mätt efter igårs kräftskiva! Åt massvis med goda grejor :3
Ska försöka att uppdatera mer än igår idag, men lite osäkert om jag kommer hinna eftersom Pappa, Linn och jag ska ta värsta städ racet eftersom det ser ut som vi lever i en soptunna...
PUSS



Äta allt

2012-09-08 @ 23:31:48

AHDKJBNVÖUDF

2012-09-08 @ 13:33:00
 
Detta hända alltså igår på en Livestreaming!
SÅÅ COOLT. känner mig speciell ;'')
Dettta var alltså inte bara det som var coolt utan det blev mega cool när han svarade på BÅDE Linns och min Kommentar :3
Till Linn sa han "Hejdå Linn" eftersom hon snällt hade frågat om han kunde säga hejdå till henne eftersom hon var tvungen att göra annat!<3 
Gissa om både Min och Linns dag var gjord! :33 Ahh

Nej, nu måste jag gå och göra annat, ska på kräft skiva idag + bakar tårta!
Ha det gött så länge :* <3

såhär ser jag ut idag

2012-09-07 @ 17:07:00
Vart dock lite kallt att bara ha blusen på sig... ÄNDA TILLS LINN OCH JAG GICK PÅ STAN OCH NÄSTAN RANN BORT AV VÄRMESLAG!?
Jätte konstigt, blev bara jätte vart helt plötsligt! :3

Var inne och kollade lite på BikBok och HM men hittade inga jeans som planerat..det bara sa inte pang och boom och så är man kär, utan alla verkade ganska tråkiga , eller så var det mitt humör som sänktes som en sten (?) Jätte konstigt det med...
ska INTE vara på nere humör, det är ju fredag, soligt och helg? det är ju bara MEGA SKÖNT!
Såå ska lee lite mer och tänka lite glatt så åker säkert mitt humör upp!

Vad hittar ni på i helgen? :)

Justin bieber

2012-09-07 @ 13:29:00
 
 
Älskar den här låten mega mycket, början är ju bara super braig :33
Lyssnar om och om igen, är inte super fan av Justin Bieber, men gillar
hans nyaste album!  Tycket klart att Beauty and a beat är den bästa låten ( såg att det blev lite fel i texten över,låter heter alltså beauty and a beaty)

Nu ska jag plugg tråkiga Franska Gloser.

Inspiration ♥

2012-09-07 @ 10:18:00

 

Detaljer

2012-09-06 @ 20:40:17
Lite härligt smutsiga skor har jag ju också...
Tänkte att jag skulle de här skorna blänkande vita... så gick det med det :S
AJA kanske kan putsa upp dem lite...

OCH NEJ. MIN JYLF ÄR INTE ÖPPEN!
den däringa grejen som gömmer gylfen viftar bara åt fel håll!...
 

Dagens leende :D

2012-09-06 @ 16:53:29
Japp såhär glad känner jag mig! Lite tröttare kanske än på bilden, men glad är jag :D
Vet inte varför jag är så glad? Känns som om jag går runt med ett stort Framtands Leende hela dagen ( vilket är bra, det är ju alltid bra att lee!) Men vet inte varför? 

Trivs jätte bra i vågit hår för den delen ( om ni undrade asso ) Då behöver jag inte oroa mig för att mitt naturliga hår (som har en väldig tendens till att locka sig) skulle sticka ut mot löshåret...
Funderar dock på att Köpa nya hårförlägningar, vet bara inte om jag har råd.. :S




Byyta hår någon? ♥

2012-09-05 @ 20:35:22

Måste ändra mitt hår ! Grovt less på min nuvarande hårfärg, behöver en förändring. Men då är frågan, vill jag ha blont eller ombre färgat? :3 Förälskad i ombre, men då skulle någon proffesionell behöva göra det och det skulle kosta mycket mer, dessutom skulle det slita lite mer än om jag bara blekte det, och att bara bleka det, skulle jag kunna göra hemma! Tiips ? :) ♥♥♥♥♥♥  


 

Happy day!

2012-09-05 @ 18:19:14
Hela idag har bara varit super härlig!
Har skrattat, har lärt mig massa saker och har jobbat på MEGA BRAIGT i skolan!
känns jätte konstigt eftersom jag precis vart sjuk och tänkte inte precis att det här skulle bli en mega bra dag... tänkte typ att den skulle vara lite halvbra, lite jobbig, meeen ändrade inställningen när jag gick mot bussen och se vad som hände!?
Hela dagen vart braig!

Tänkte dock inte på att jag skulle flytta på mig när en gammal tantaluring kom in i bussen och därför vart mitt samvete lite skadat... Ops :''( Sorry tanta...

+ har hittat en person på lookbook ( ni som har lookbook vet säkert redan vem det är) som är asgrym. Vill bli som hon.

 

Dagens Outfit

2012-09-05 @ 12:35:00
Japp, såhär ser jag ut idag :)
Är änligen frisk nog att gå till skolan!
Ska jobba jätte mycket idag så jag slipper jobba hemma, kanske åker förbi stan och kollar på Guldfynds härliga 50 % rea och kolla efter ett par smarriga jeans! Tror att de hade rätt snygga på Kapphal för bara 99 :- (?!) Är inte det Mega braiigt? IIHH
Kanske inte bästa kvaliten , men det tror jag inte jag behöver riktigt heller... :S 

Håller på att spara lite pengar, funderar nämligen på att göra lite förändringar... ;)

Tumblur D: ?! ♥

2012-09-05 @ 08:08:00
Weell helloo ♥
On my way till skolan nu, så har förberett ett inlägg >:3

Tänkte att ni skulle kunna få följa mig på tumblr ? :D 
Om inte, kan ni berätta vad NI heter, så kan jag följa er ! :))
Jag vill följa jäättemånga braiga, så jag får en hel massa inspiration utav alla bilder ! :')
 
Heter för tillfället eat-the-whole-world, för det var det bästa jag kunde komma på för tillfället :c


Tagga träna!

2012-09-04 @ 17:30:00



Så självklart att jag inte tänkt på det.

2012-09-04 @ 16:27:15
 

En dag till.

2012-09-04 @ 09:50:00
Godmorgon ;)
Känner mig inte på topp idag heller så blir att stanna hemma idag med :(
Lite tråkigt, men bättre att bli totallt återställd än gå till skolan och kanske inte ens orka med att vara där?
Skulle nog inte få så mycket gjort...

Kommer förmodligen att sitta och kolla på film hela dagen. film + tumlr = <3
Arg min eftersom jag är bitter. Gillar starkt inte att vara sjuk. 
Ska förrästen äta massor av saft. bara så ni vet.
 

Charmig?

2012-09-03 @ 19:30:00
HALLÅ, blev lite försenat inlägg, var tvungen att tvångsplugga franskaglosor ? D:

Så otroligt charmig i mitt naturliga hår. Let it be lixom, och
även om jag försöker styla det, återgår det alltid snart
till att se ut som det gjorde i början. Platt till 1000% !
 
Jag har märkt, att jag inte kan ta foton på mig själv! 
 
Kan inte ta själva fotona själv, det blir fult ljus och skit, när andra ska ta foton på mig, ja då.
Då vet jag inte riktigt vad som händer... Flamset bryter ut och jag tror inte man kan få en fin bild D:
 Aja, får väl försöka skärpa mig :c
 
 
 

Så fint.

2012-09-03 @ 16:13:00

blogg vecka ;)

2012-09-03 @ 11:02:00
Hejsan, ny bloggvecka som kommer vara tsm med mej (Sandra) och Frida! :D
Kommer bil mega skoj! :D
Har planerat en massor av roligheter, till och med lite videosar :)
Är tyvärr sjuk och hemma idag, mår mycket bättre än vad jag gjort i helgen och är nog frisk imorrn, men blir kanske lite tråkig uppdatering idag ... :C
Hoppas ni överlever!
 
AHHHHHH! >:(( Hade gjort ett jätte fin bild med den raderades?  Sur tjej :( Nu får ni nöjaj er med det här.

HEJ.. DÅ! :)

2012-09-02 @ 16:44:00
Nu tackar jag och bockar för mig. Det är slut imorgon på alice & min blogg vecka, då blir det istället Frida & Sandras tur i en vecka! Hoppas ni har gillat inläggen, vet att jag kanske bloggat om lite ointressanta saker, men har ju vart sjuk de seenaste dagarna.. då är man inte så rolig osv. Hehe, jag känner mig rätt nöjd iallafall. Ses om en vecka! :) 





Jag gillar gifyo

2012-09-01 @ 22:52:01





'




MOVIE TIME.

2012-09-01 @ 19:06:30
Blev ingen resa till gudmor och hennes man idag :( Sandra och jag är ju satans sjuka! Har iallafall lyxat till det lite och kollat på film idag.. 3 st. Amazing spider man, Another Cinderella story & så Shutter island. BÖLEV YÖÖ HELT MINDFUCK av Shutter island! IOPOÖBIDHBD! någon som sätt den? Den var bra o så men lite klurig! Önskar att den kanske skulle vart lite mer tydlig annars var den en Bra film! Nu ska jag återgå till film tittande. kram.
 

Tidsinställt.

2012-09-01 @ 08:02:00
HEEJJ! JAG ÄR ÄNTLIGEN GLAD! 
Har nämligen beställt en ziperall! Iiiiiii, tycker det ser såå mysigt ut! och nu är det gjort, beställt och klart! Så bör komma efter helgen nån gång nästa vecka! Det var någon "Rea" typ när vi beställde stod på facebook (har gillat dem där) att de 300 första kunderna som uppger rabatt koden "FACESALE" får en valfri Ziperall för bara 500kr! Helt sjukt billigt jöö! Som tur hade sandra & jag tur och fick varsin! Ska förövrigt till våran Gudmor & hennes man idag så kommer inte bli skyhög uppdatering från mig! KRAM SÅLÄNGE.