Nytt objektiv!!

2013-05-27 @ 20:45:08
Kamera: Nikon 3100D Objektiv: AF-S DX Nikkor 35mm f/1,8G
Foto: Sandra
"Modell": Jag

Hej, hur mår ni?
Jag mår bra, är dock utmattad som få efter veckor av ständigt pluggande och träning... Men man ska inte klaga, om mindre än 2 veckor är det sommar lov... HELT SJUKT, får spatt av bara tanken! Nu till sommaren har Sandra och jag inhandlat ett nytt objektv, helt käär! Objektivet är en Nikkor AD-S D 35mm f/1,8G! IIIhhhhhhhh, har dock inte haft tid att prova objektivet riktigt helt ännu, men planerar att få tid i helgen och fota några förhoppningsvis grymma bilder! Har tänkt att försöka printa ut lite bilder och skapa en scrapbook med minnen lite texter och foton kring mitt liv! Lite som för bloggen men privat! 
Hur som helst så längtar jag efter sommarlov och fritid, där något som foto, läsa och rita existerar. Hoppas ni har bra, Kram Linn.

Hej där!

2013-05-05 @ 16:11:00


Jag har precis målat mina naglar och passar nu på att skriva lite om det! Jag använde mig av ett H&M nagellack som kostar 40kr. Jag har testat mycket bättre nagellack men det är billigt och det kommer i en ganska stor förpackning!
 
   Plus                                                         
+ Torkar helt okej snabbt                          
+ Billigt  
 
  Minus
- Nagellacket lägger sig inte så jämt                                                 
- Man måste måla flera lager 
- Det blir klumpigt om man lägger på för mycket nagellack.
 
För er som vill hålla koll på när vi upptaterar bloggen så gilla oss på facebook. Då skriver vi varje gång vi har uppdaterat! Så va inte rädd att gilla, gilla, gilla :D ♥ //Alice