Hej är det någon där?

2013-01-18 @ 10:45:00
Hejsan. Lite pinsamt att blogga nu eftersom senaste inlägget var för 17 dagar sedan.. Men vi har tagit en paus som ni märker, haha. Men jag känner att jag har lust nu att blogga efter vi har fått lite fina komentarer på det senaste inlägget. Våran statistik har sjunkit rätt mycket den senaste tiden, vi kämpade med bloggen och statistiken sjönk, det vart liksom inte en så bra balansgång. Det sorgliga är att det inte har vart så kul för vi har känt länge att vi ska uppdatera minst 2 ggr per dag vi har känt höga krav på oss själva och bloggen blir mer som en sak där man känner stress. Bloggen har även stått ivägen för skolarbete, alla vi försöker satsa mot höga betyg.
 
Som jag känner just nu så kommer iaf jag fortsätta att blogga men inte alls med lika hög uppdatering. Jag tror att de andra känner så också. Och som svar på kommentarer så mår vi jätte bra och vi kommer uppdatera oftare än vad vi har gjort de senaste 2 veckorna! Och tack för ni som har gått in på vår blogg även fast vi inte har uppdaterat den, riktiga fighters ni är ! 
 
// Alice och de andra ! ♥

Kommentarer
Postat av: Hanna

Åh va synd att bloggen stått ivägen för skolan :(


Älskar eran blogg!

2013-01-18 @ 15:24:39
URL: http://hanzenpanzen.blogg.se
Postat av: Sofia

Undra just vart ni tagit vägen.. ;o

2013-01-18 @ 19:21:47
URL: http://artbysofia.blogg.se
Postat av: sophie

yeeey tillbaka:D

2013-01-18 @ 22:45:02
Postat av: Ida-Mari

Åå, vad kul att ni är tillbaka:D

2013-01-19 @ 21:48:23
URL: http://www.irahkola.blogg.se

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Vi är då 4 tjejer på en blogg. Vi är 14 år, vi bor i utkanten av Södertälje och för det mesta spelar vi fotboll på våran fritid! Våra namn är Alice, Linn, Frida och Sandra, vi har vart kompisar sedan dagis. Om ni undrar varför Linn och Sandra är så lika så är det för att dom är enäggstvillingar !

I bloggen brukar vi dela upp veckorna så att alla inte bloggar samtidigt, om du vill se vem/vilka som kommer att blogg klicka då på texten nedanför ♥
Image and video hosting by TinyPic