Hejhopp

2013-01-30 @ 21:18:20
Inget bra på tv idag verkligen, är det någon som vet en bra serie som jag kan börja kolla på? Helst kanske inte så allvarlig. Aja hade inget att göra så då lekte jag lite.
 
Hahah, när jag tog de här bilderna så hoppade jag rätt mycket i min säng glömde bort att det var en säng och ingen studsmatta, jag gjorde ett rumpstuds (if you know what i mean) det knakade till lite haha, hoppas den inte gick sönder? Den bilden på mej när jag sitter ner är precis efter jag gjorde rumpstudset ^^ Gillar att när man har på sig sådan här one pice och får värsta tight bajan. // Alice

Kommentarer
Postat av: Alva :)

Hej, superfin blogg :o <3

Svar: Tack snälla du !
Frida, Alice, Linn och Sandra :D

2013-02-03 @ 08:09:36
URL: http://www.alvaunicorn.blogg.se
Postat av: Paulina

EN oallvarlig tvserie skulle vara awkward hehe, den e bäst. Annars är Dexter, Vampire diaries, Supernatural, The walking dead och pretty little liars mina absoluta favvisar, dooom bööör du kollaa pååå (Y)

Svar: Tack för tipsen ! Har hört mycket om dexter kanske ska börja kolla på den! :o
Frida, Alice, Linn och Sandra :D

2013-02-08 @ 23:40:06
URL: http://Pinkscreen.blogg.se

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Vi är då 4 tjejer på en blogg. Vi är 14 år, vi bor i utkanten av Södertälje och för det mesta spelar vi fotboll på våran fritid! Våra namn är Alice, Linn, Frida och Sandra, vi har vart kompisar sedan dagis. Om ni undrar varför Linn och Sandra är så lika så är det för att dom är enäggstvillingar !

I bloggen brukar vi dela upp veckorna så att alla inte bloggar samtidigt, om du vill se vem/vilka som kommer att blogg klicka då på texten nedanför ♥
Image and video hosting by TinyPic