Varmt och skönt tillsist!

2012-12-03 @ 21:12:55
Hejsan!
Har suttigt och frusigt hela idag så det första jag gjorde jag var när jag kom hem var att ta på mig lager på lager av kläder!
Försökte plugga lite, gick sådär. Kunde inte konsentrera mig och kände mig lat och jobbig. Får hoppas på att det blir bättre imorgon! Vill ju inte slappa ihop helt! 

När jag inte kunde plugga ville jag göra något annat och vips, hittade super mysiga kläder och smycken som verkade varma, fina och sköna! Kändes bra och vart genast lite varmare av att tänka tanken på nya och mysiga kläder!
Tänkte att jag skulle dela med mig av mina upptäckter, så här är dem!
Himmla mysiga plagg som kan bäras mycket enkelt och fint till enkla assoccoarer som halsdukar, guldiga halsbans och fin fina örhängen!
Puss// Sandra

Kommentarer
Postat av: Alice & liza

Fina grejer!

Har en tävling på bloggen, kolla vetja!
http://braidgeeks.blogg.se/2012/december/tavling.html#comment
Förlåt om du inte gillar sådana kommentarer, ha det bra! :D

2012-12-04 @ 19:23:00
URL: http://braidgeeks.blogg.se

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Vi är då 4 tjejer på en blogg. Vi är 14 år, vi bor i utkanten av Södertälje och för det mesta spelar vi fotboll på våran fritid! Våra namn är Alice, Linn, Frida och Sandra, vi har vart kompisar sedan dagis. Om ni undrar varför Linn och Sandra är så lika så är det för att dom är enäggstvillingar !

I bloggen brukar vi dela upp veckorna så att alla inte bloggar samtidigt, om du vill se vem/vilka som kommer att blogg klicka då på texten nedanför ♥
Image and video hosting by TinyPic