Vill du...

2012-03-21 @ 17:29:12
Jag älskar att shoppa och fick en gullig lite kommentar om vi inte kunde göra ett inlägg där vi berättade på vilka ställen vi shoppar våra braiiga kläder!
Här har ni svaret!
Vi shoppar lite överrallt men för er som är intresserade så är vero moda min favo :) och New yorker! SÅ HIMLANS HÄRLIGA KLÄDER!
En annan sak jag vill få ur mig också är att man inte behöver gå efter alla andra mode utan hitta sin egen stil och känna sig bekväm i det!om man känner sig bekväm i det allra nyaste modet  ska man klä sig så! Det är ingen som bestämer vad mar får och inte får ha på sig!
Idag när jag var på stan fick både linn och jag en liten kommentar av några som gick förbi (var inte menat att vi skulle höra) Att vi var väldigt färgglad och en liten sne blick, MEEEN det ser vi bara bra eftersom vi älskar färg :)) Vi älskar det och känner oss bekväma i det vi har på oss! Annars är det lixom ingen mening med det! :))
Ingen ska kunna säga att det du har på dej är fel, för det kanske är hur rätt som helst för dej!



Kommentarer
Postat av: Linnea

sv; haha ja! :)

2012-03-21 @ 17:36:06
URL: http://linnealundstedt.bloggplatsen.se
Postat av: Linn

Jag älskar New Yorker men jag är liiiiiiite för kort eftersom att jag är kortväxt :/ Arg xD Haha , närå men jag längtar tills jag verkligen lan börja handa där !! <3

2012-03-21 @ 20:02:46
URL: http://photobyliinn.blogg.se/
Postat av: Tillan

HEJ!

Fråga frågor i min frågelifrågegrej.

http://tillansnape.blogg.se/2012/march/fragelifragestund.html#comment

2012-03-21 @ 20:12:54
URL: http://tillansnape.blogg.se/
Postat av: Evve-En helt vanlig knasig tjej!

New Yorker äger :D

Haha kul att nån pekade ut er som om att ha färgglada kläder var något dåligt :) Det e ju awesome och jätte bäst ;D

Kramizar Evve!

2012-03-21 @ 20:27:39
URL: http://evvesliv.blogg.se/

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Vi är då 4 tjejer på en blogg. Vi är 14 år, vi bor i utkanten av Södertälje och för det mesta spelar vi fotboll på våran fritid! Våra namn är Alice, Linn, Frida och Sandra, vi har vart kompisar sedan dagis. Om ni undrar varför Linn och Sandra är så lika så är det för att dom är enäggstvillingar !

I bloggen brukar vi dela upp veckorna så att alla inte bloggar samtidigt, om du vill se vem/vilka som kommer att blogg klicka då på texten nedanför ♥












Image and video hosting by TinyPic