Det blåser så huset skakar.

2012-11-22 @ 06:56:05
HEJ!
Idag var det en tungd dag : Fettigt hår och Linn är ingen bra kombo. Inte allts...

Kom iallafall på vad jag ska ägna mitt jullov till. SAGAN OM RINGEN! Jag är en sådan där människa som inte gillar när man först kollar på filmen och inte läser boken, eller läser boken Efter man kollat på filmen. Meningslöst måste jag säga, i alla fall för en sådan som mig som ÄLSKAR att läsa! ^^
Eftersom jag dock inte har sätt filmerna till Sagan om Ringen vet jag inte riktigt vad jag ska börja?
Är inte The hobbit någonslags extra utgåva? Eller hör den till serien "Sagan om ringen" ?? 
Får fråga i bibiloteket i värsta fall.. ;)
 
Nu ska jag strax till skolan, hoppas det inte är så jobbigt där. Hoppas vi får sitta still och inte göra något. Ja. Hoppas. Verkligen. Det. 
///Linn

Kommentarer
Postat av: Loe

Hejsan!
Tänkte bara hälsa att Bilbo är en berättelse som utspelar sig ca 100 år innan Sagan om ringen. Dock rekommenderar jag att läsa Bilbo först - allt annat blir mycket lättare att förstå då! :)

Svar: ahhh okej, Tackar! :) <3
Frida, Alice, Linn och Sandra :D

2012-11-22 @ 17:56:31
URL: http://misslouise.devote.se

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Vi är då 4 tjejer på en blogg. Vi är 14 år, vi bor i utkanten av Södertälje och för det mesta spelar vi fotboll på våran fritid! Våra namn är Alice, Linn, Frida och Sandra, vi har vart kompisar sedan dagis. Om ni undrar varför Linn och Sandra är så lika så är det för att dom är enäggstvillingar !

I bloggen brukar vi dela upp veckorna så att alla inte bloggar samtidigt, om du vill se vem/vilka som kommer att blogg klicka då på texten nedanför ♥
Image and video hosting by TinyPic