FÖRLÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅT

2012-11-25 @ 10:40:45
för att jag inte bloggade igår. Hade så satans fullt upp, tidigt på morgonen vaknade vår familj och åkte till gymnasie mässan. Det var kul. Där gick vi hela förmiddagen och sedan bytte vi hall och gick in på en fotomässa, massor med kamrer och fotografer, där gick vi runt och såg sedan också att det fanns utställningar längre bort i hallen, SÅ HIMLANS FIN BILDER! Några var lite halvpeddo och läskiga men de flesta ar fina! Sedan for vi hem och bytte kläder, klättrade i träd och åt en bit, sedan drog vi på kalas :) Åt världens godaste apelsin fromage. NAMANMAMAN.
 
Köpte även en bok som jag tänkt visa senare. MEN NU MÅSTE JAG PLUGGA. Kommer inte bli topnotch med inlägg idag. Ska spela fotboll hela dagen förutom att plugga som jag verkligen behöver göra. SEEEESSS.
 
Bild från Halloween. Det var skoj.
//Linn

Kommentarer

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Vi är då 4 tjejer på en blogg. Vi är 14 år, vi bor i utkanten av Södertälje och för det mesta spelar vi fotboll på våran fritid! Våra namn är Alice, Linn, Frida och Sandra, vi har vart kompisar sedan dagis. Om ni undrar varför Linn och Sandra är så lika så är det för att dom är enäggstvillingar !

I bloggen brukar vi dela upp veckorna så att alla inte bloggar samtidigt, om du vill se vem/vilka som kommer att blogg klicka då på texten nedanför ♥
Image and video hosting by TinyPic