Gekås.

2012-11-04 @ 10:48:52
Japp, som ni kanske såg att Linn skrev igår och berättade om så har Mamma, Linn och jag tagit oss en utflykt till Ullared! Åkte bild ner och upp och bodde på en camping plats! Riktigt äventyr tycker jag att det blev ;)

Ullared var bättre än förväntat. Långt bättre än förväntat!
De hade asbilliga grejor, mellan billiga grejor och ganska dyra men inte riktigt så dyra grejor i både bra och dålig kvalitét.
Köpte en massor av grejor och spenderade hela min fina månadspeng på fina grejor från Gekås.
Hade så ont i fötterna när dagen var slut att jag bara sjönk ner i soffan och åt choklad, klarade inte mer.
Men helt totalt värt det var det!
De hade saker som foliépapper till läsglasögon och träningssaker. De hade ett stort utval av både bra och lite mindre bra smink och likså kläder!
Handlade in (gillar itne ordet shoppar, don't know varför) jätte fina stickade tröjer och jätte fint smink + Lite hemligheter till både Linn och Mamma!
Nu vet ni ;) PUSS

//Sandra

Kommentarer
Postat av: Matilda

Älskar ullared! :D bästa shopping stället ! ;)

Svar: Ja, super mycket grejer hade dem!
Frida, Alice, Linn och Sandra :D

2012-11-04 @ 11:23:52
URL: http://matild-a.bloggplatsen.se

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Vi är då 4 tjejer på en blogg. Vi är 14 år, vi bor i utkanten av Södertälje och för det mesta spelar vi fotboll på våran fritid! Våra namn är Alice, Linn, Frida och Sandra, vi har vart kompisar sedan dagis. Om ni undrar varför Linn och Sandra är så lika så är det för att dom är enäggstvillingar !

I bloggen brukar vi dela upp veckorna så att alla inte bloggar samtidigt, om du vill se vem/vilka som kommer att blogg klicka då på texten nedanför ♥












Image and video hosting by TinyPic