Mamsen fixar

2012-11-29 @ 19:41:00
Det kanske är någon som redan vet, men för er som inte vet kan jag ta och berätta att Linns och min kära moder jobbar ganska mycket med utbildning och i hennes jobb får hon också vara med och hjälpa till på world aids day i kulturhuset varje år! ( En dag som tillägnas de som är Aids smittade)
Har själv aldrig varit där men denhär gången tyckte minsann mamma att Linn och jag också skulle ta oss en titt!
Eftersom Linn och jag tyckte att vi kunde ta lite mer än bara en titt bad vi mamma fråga om de behövde extra arbetskraft , och de gjore de!
Så nu på Lördag kommer Linn och jag springa som smida elefanter mellan raderna i publiken med varsin mick och hoppas att inte trampa på någons fötter eller så!

Ha en himla fin Torsdagskväll PUSS //Sandra

Kommentarer
Postat av: Rhoda Rodis

Super fin blogg :D Allt bra?

Svar: Tack! Allt e super , själv då? :)
Frida, Alice, Linn och Sandra :D

2012-11-29 @ 20:33:58
URL: http://fotografsiiidan.blogg.se

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Vi är då 4 tjejer på en blogg. Vi är 14 år, vi bor i utkanten av Södertälje och för det mesta spelar vi fotboll på våran fritid! Våra namn är Alice, Linn, Frida och Sandra, vi har vart kompisar sedan dagis. Om ni undrar varför Linn och Sandra är så lika så är det för att dom är enäggstvillingar !

I bloggen brukar vi dela upp veckorna så att alla inte bloggar samtidigt, om du vill se vem/vilka som kommer att blogg klicka då på texten nedanför ♥
Image and video hosting by TinyPic