Dagen Osv.

2012-09-21 @ 15:49:47
Hellu :) NU ÄR JAG ÄNTLIGEN LEDIG! ÅHH. känns riktigt skönt och välförtjänt.
Sa ju igår att jag skulle informera er lite mer om hur det gick att handla grejor på stan och nu har jag väll tid att berätta!
Såå... Jag köpte alltså maaassa hårfärg och ... avfärgning och fick en hel kasse med mig hem! Vart lite dyrt men jag tyckar att man ska lägga  sina pengar på saker man tycker om och har nytt av och de har ju ju verkligen av dessa grejor!
Köpte alla fyra på Åhléns eftersom jag peronsligen tycker att de alltid har de bästa sortimentet!
 
En del av er kanske undrar vad av färg är , de jag menade med det är som det egentligen heter Avfärgning,  att avfärgning sitt hår är ett sätt att få tillbaks sin naturliga hårfärg!
Efter jag fått tbx min naturliga hårfärg måste jag vänta 2 VECKOR!? annars kan håret missfärga sig eller gå av och bli tuggummi variationen...
Känns jätte jobbigt eftersom jag inte haft min naturliga hår färg på typ FLER ÅR.
Men jag tar mig igenom det, så hårt är det ju inte, alla är ju fina i sina naturliga hårfärger så varför inte jag också? Vem vet kanske är jätte fint? får se, ska inte tänka negativt på det här. (OMG KOMMER INTE FÅ ANVÄNDA HÅRFÖLÄGNINGAR HELLER !! :OOO) 
Kommentarer
Postat av: ▲L I N N

Kommer säkert passa urbra på dig! :)

Svar: Hahha tack ;D
Frida, Alice, Linn och Sandra :D

2012-09-21 @ 16:45:52
URL: http://www.linnslifeee.blogg.se
Postat av: AnnaPeashH

10 million users
The average daily turnover at Binance, which was launched just a year ago, is about $ 1.5 billion. The number of users of the platform has increased from 2 million, which were at the beginning of the year, to 10 million today, according to Bloomberg. Join the successful ...Binance registration

2018-09-02 @ 21:34:35

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Vi är då 4 tjejer på en blogg. Vi är 14 år, vi bor i utkanten av Södertälje och för det mesta spelar vi fotboll på våran fritid! Våra namn är Alice, Linn, Frida och Sandra, vi har vart kompisar sedan dagis. Om ni undrar varför Linn och Sandra är så lika så är det för att dom är enäggstvillingar !

I bloggen brukar vi dela upp veckorna så att alla inte bloggar samtidigt, om du vill se vem/vilka som kommer att blogg klicka då på texten nedanför ♥
Image and video hosting by TinyPic