Hårförlägningar till 100000

2012-09-19 @ 17:07:45
Åh! Har enkligen kommit på exakt hur jag vill att mitt hår ska se ut, haft vart inne på lite olika grejor förut men nu är det verkligen bestämmt och tror att jag kommer fixa allt till näsa vecka i.a.f!
Allt som behövs göras nu är att köpa massa färg och blekning till håret och samt ett nytt par av hårförlägningar!
IHHH... kommer bli dyrt, men om man ska vara fin får man...bli lite pank.

Tänkte testa ett nytt märke också! Förra gången beställde ju både Linn och jag från Rapunzelofsweden ( vilket var jätte bra), men känner nu att vi vill pröva något annat och har bestämt oss för att pröva clipsen från Luxy hair som ska vara i riktigt kvalitéts bra och hålla länge + att de är lite billigare än de från rapuzel och innehåller också mer hår!
Hah! mer hår lät lite konstigt kanske :3

Hoppas verkligen det är bra nu också! ända minuset med det här håret är att det inte kommer vara lika långt som de andra var :( Aja, funkar väll det med ;)
 
 

Kommentarer
Postat av: Felicia

Vad kul med nya clips!
sv: Vsg! ;)

Svar: Aa ska bli super härligt med nya :) <3
Frida, Alice, Linn och Sandra :D

2012-09-19 @ 19:07:45
URL: http://felleflisen.blogg.se

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Vi är då 4 tjejer på en blogg. Vi är 14 år, vi bor i utkanten av Södertälje och för det mesta spelar vi fotboll på våran fritid! Våra namn är Alice, Linn, Frida och Sandra, vi har vart kompisar sedan dagis. Om ni undrar varför Linn och Sandra är så lika så är det för att dom är enäggstvillingar !

I bloggen brukar vi dela upp veckorna så att alla inte bloggar samtidigt, om du vill se vem/vilka som kommer att blogg klicka då på texten nedanför ♥
Image and video hosting by TinyPic